Hvordan at forlænge et vægbeslag til TV

Hvordan at forlænge et vægbeslag til TV

TV væg monteringsbeslag er lavet til at rumme standard 16-inch afstanden mellem væggen studs. Hvis dit hjem har væggen studs fordelt længere fra hinanden end 16 inches, udvide vægbeslaget, så du kan montere dit TV på væggen. Hen til forlænge beslaget, du har brug at køre 2x4s på tværs af væggen til din entydigt fordelte væggen studs og Installer TV mount til disse 2x4s.

Instruktioner

1 brug en stud finder til at finde to lodrette studs inde i gipsvæg. Måle afstanden knopperne er adskilt og skære begge 2x4s til samme størrelse som afstanden af knopperne. Måle den lodrette afstand mellem monteringshullerne på vægpladen.

2 hold en af 2x4s vandret mod væggen så hver ende ligger mod væggen studs. Spænd et lag bolt gennem hver side af de 2 x 4 ind i mur stud. Gentag med de andre 2 x 4, og sørg for at adskille 2x4s vertikalt samme afstand som den lodrette afstand af VÆGPLADENS monteringshuller.

3 hold vægpladen mod 2x4s og stramme et lag bolt gennem hver monteringshul til 2x4s.

4 Juster VESA huller (hullerne midt på bagsiden af tv'et, der tillader dig at oprette forbindelse til et vægbeslag) på TV-beslaget på vægbeslag med VESA-hullerne på tv'et. Placer VESA-skruer igennem beslaget og stram holderen til TV'et ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

5 bære TV til vægpladen og indsætter forbindelser på vægpladen forbindelser på TV-beslag. Sikkerhed bolt af vægbeslaget og spænd med en skruenøgle.

Related Articles