Ideer til maleri betongulve

Ideer til maleri betongulve

Hvis din garage ser nusset eller din kælderen kunne bruge en rettelse, kan ideer til maleri betongulve være værd at overveje. Et malet beton gulv kan tilføje nyt liv og ekstra farve til en plads. Der er flere metoder og produkter for at male betongulve, vælge den der passer bedst til dine behov.

Prep for fugt

Ideer til maleri betongulve

Der er en en eller to-trins proces med rengøring og gulvet prep afhængigt af hvad betingelse dit gulv er i. Maling og våd beton må ikke blandes, gulvet skal være tør. En enkel måde at teste for utætheder er at åbne baggies og tape dem på gulvet. Muligt for dem at sidde natten over. Hvis du finde fugt i dem næste dag, skal du forsegle gulvet før du maler. * Bemærk: konkrete produkter vil have ord, "Murværk eller beton" i beskrivelsen.

Prep for revner

Ideer til maleri betongulve

Tjek for huller eller revner i dit gulv eller malingen vil vise fejl i en indlysende måde. Der er forblandet konkrete pletter såsom DAP færdigblandet, Quickrete og meget mere. Det kræver først og fremmest dug knæk, anvender lappe og dækker for at helbrede.

Prep for rengøring

Ideer til maleri betongulve

Fedt og olie er fjender af maling. Tom Schmidt af Jagger scorede/farvet beton, siger disse materialer hæmme konkrete penetration og forhindrer at tage farve. En grundig rengøring er afgørende. En stor miljømæssig produkt er OilGoneEasy på oilgoneasy.com. For oliedepoter, samle dem op ved overbrusning med kattegrus og bortskaffes; derefter med et krat pensel fastgjort til en pind, anvende en tsk---trinatriumphosphat. Hvis det er nødvendigt se: concretenetwork.com for yderligere oplysninger. Skyl og lad tørre i mindst tre dage.

Stadig mere Prep

Ideer til maleri betongulve

Efter reparation revner, affedtning, vask, skylning og tørring, er der endnu et skridt før du afhenter en pensel eller rulle. Skrabe væk gamle maling med en stålbørste. Undertiden slibning er foreslået, men vær forsigtig: Hvis du sand ru områder---du kan leje en sander-poler med en diamant disk---tekstur kan ændre. Slibning og polering sker bedst ved en professionel på grund af komplikationer forbundet med processen. Vakuum fuldstændig og tørre ned med tack klud til at fjerne støv.

Forsegle det eller Prime det?

Ideer til maleri betongulve

Hvis dit gulv er modtagelige for vand, forsegle overfladen. En sealer obligationer med beton. Nogle gange kan et produkt være både en sealer-primer, hvilket er den bedste løsning. Spørg i et byggemarked, maling eller isenkræmmere om disse produkter. Der findes flere typer af primere: akryl, polyurethan og epoxy. Læs etiketterne for at se hvilket produkt vil tjene dit formål bedst. De holde sig helt og nogle forhindre mug, mens andre hjælpe med at beskytte beton fra kemiske absorptioner. Tjek linket calfinder.com for detaljerne.

Maleriet

Ideer til maleri betongulve

For maleri er der latex, akryl, epoxy og olie eller vand-base formler. Uanset primer, du bruger, svare til typen af maling i kemi: akryl primer for akrylmaling. Konkrete pletter er også en stor leder mulighed. Anvende maling med en lang håndterede roller, selvom du skal bruge en børste til hjørner og små områder. For visse programmer en squeegee er at foretrække.

Forsegle det op

Ideer til maleri betongulve

Afhængigt af hvilke primer eller maling du har brugt, kan du stadig har brug for en sealer. Alle disse produkter skal være kompatible, så tag det i betragtning når du køber dine materialer. Et tip: tilsætningsstoffer kan sættes i maling at gøre overflader "non-slip." Med alle programmer, gælder i tynde lag, Lad tørre mellem frakker, og to lag er normen. Armorpoxy ultrahurtig er en populær kommerciel leverandør epoxy, ofte brugt i bil showroom, med lidt nedetid. Det er pebret, men smuk.

Related Articles