Hvordan man binder to forlængerledninger sammen

Hvordan man binder to forlængerledninger sammen

Forlængerledninger, der er et nødvendigt element ved brug af elektriske weed trimmere og plæneklippere. Nogle gange skal du dog mere længde end enhver en enkelt ledning du ejer. Når denne situation opstår er det nødvendigt at binde to forlængerledninger sammen for at danne en længere længde på ledningen. Husk at når du binde to reb sammen, du lavere effekt af forlængelsen ledning til produktet du bruger. Derfor er det at foretrække at bruge tunge forlængerledninger, hvis binde er nødvendige.

Instruktioner

1 Læg en forlængerledning fladt på jorden. Gå til den mandlige ende af forlængerledningen og overlapper hunkønsenden af de anden forlængelse ledning 18-inches over den første ledning.

2 vælge de to ledning ender og binde en løs firkantede knude, sammenblanding begge snore. Wrap den ene ledning ende omkring den anden to gange. Stik enderne af ledningen sammen til komplet firkantede knude.

3 Grib hver forlængerledningen på ydersiden af knuden og træk forsigtigt. Ikke trække knude for stram fordi det kunne resultere i skader på tænderne på den mandlige ende.

Related Articles