Bøjle Mobile projekter

En simpel tøj bøjle kan omdanne et kunstværk med et par enkle forsyninger. Bøjle mobile projekter er egnet til hjem indretning eller skole præsentationer. De samme grundlæggende færdigheder er nødvendige for hvert projekt, nemlig evnen til at binde ting på en bøjle. Enkelheden i dette håndværk gør det velegnet til alle aldre og let at tilpasse til en bred vifte af smedearbejde behov.

Legetøj i luften

En dekoration til et børneværelse, hænge et par favorit legetøj på en bøjle. Placer to bøjler sammen i en krydsende arrangement til at tilføje ekstra dybde og dimension til dit projekt. Hænge legetøjsbiler og fly for transport-tema soveværelse eller part-favør smykker stykker i en lille pige dress-up område. For en baby, hænge små jungle dyr eller gummi ænder.

Nursery Decor

Maling træ figurer fra håndværk butikken i sorte og hvide mønstre for barnets udvikling af øjne. Tilføje jingle bells for en auditiv element, og dække bøjler med primære farvede bånd til prikken over i'et. Holde mobilen godt ud af barnets rækkevidde.

Akademiske rapporter

En hanger mobil gør en kreativ format for en tre-dimensionel bog rapport. Sætte titlen på bogen på et stykke papir og tape det til toppen af bøjlen, så hænge informative billeder og håndskrevne eller indtastede afsnit fra bunden. Hver tilføjelse til bøjlen beskriver en bestemt element fra bog, som de tegn eller plot. Langs de samme linjer, kan en bøjle mobile bliver en ordforråd rapport ved hængende et ord på toppen af bøjlen og vise sin definition, synonymer og antonymer og eksempler på dens anvendelse i bunden af mobilen.

Kreative Display

Hvis du laver små genstande til at sælge på håndværk messer eller kunst viser, en bøjle mobile kan blive et display rack. Binde længe, tommer-dækkende strimler af grosgrain bånd fra bøjlen. Brug bånd til at holde hår buer, pins, knapper eller andre små håndværk og smykker kreationer, der kan anbringe direkte til båndet. Bøjle mobiler er let at vise fra taget af et telt eller fra en metalstang eller bøjle bar i dit salg set-up område, og de giver en enkel måde at holde styr på dine produkter i transit til og fra showet. Hver bøjle kan rumme elementer i en bestemt prispunkt, med den pris, der vises øverst i bøjlen.

Related Articles