Baja 90 motorcykel oplysninger Guide

Baja 90 motorcykel oplysninger Guide

Baja-90 er en all - terrængående køretøj med en single-cylinder, firetakt motor. Baja er designet til en minimumsalder på 10 og voksent opsyn er understreget for dem under 16 år.

Specifikationer

Baja 90 opererer på regelmæssige blyfri gas. Anbefalede olie vægt er baseret på sæson og temperatur. Den maksimale vægtkapacitet er 99,8 kg. som omfatter rytter, tilbehør og fragt. Det er ikke beregnet til towing en anhænger.

Operation

Instruktionsbogen beskriver korrekte teknikker til betjening af køretøjet under forskellige forhold såsom bakker, sving, forhindringer, sne og is. Speciale køretøj Institute of America tilbyder kurser for begyndere.

Sikkerhed

Rytteren skal altid bære en hjelm til beskyttelse. I tilføjelse, handsker, støvler, lange bukser anbefales en Langærmet trøje eller jakke og beskyttelsesbriller eller en ansigtsskærm. Wheelies, hopper og stunts er modløse. Køretøjet er ikke beregnet til at transportere passagerer. Høre lokale love vedrørende terrængående køretøj i drift.

Vedligeholdelse

Baja Motorsports anbefaler inspicerende køretøjet inden hver anvendelse. Efter vedligeholdelse tidsplaner kan forlænge levetiden på Baja 90. For eksempel, Baja anbefaler skiftende olien efter hver 20 til 40 timers brug.

Related Articles