Hvordan parallel park med kegler

Hvordan parallel park med kegler

Selv om parallelle parkering ikke er en rutine forekomst under kørslen, kræver de fleste stater, at du viser færdigheder på det som en del af din krævede driver licens undersøgelse, især når du først får din licens. Øve med trafikkegler er den sikreste og nemmeste metode til at lære at parallel park og hjælper med at forberede dig til at håndtere vanskelige virkelige kørsel scenarier. Med praksis, kan parallelle parkering blive en naturlig del af din kørefærdigheder.

Instruktioner

1 Park din bil af en kantsten i en tom parkeringsplads. Placer en kegle tre fødder bag bilen og sætte en anden kegle tre fødder foran din bil. Komme ind i din bil og langsomt din bil fra kegler og kantstenen.

2 Kontroller din spejle for at være visse ingen biler eller fodgængere kommer. Sætte på din blinklys og køre langsomt til kegler, så stopper.

3 linje på forsædet af bilen op med den forreste kegle. Stærkt pres til dit rattet og dreje det mod kantstenen. Placere bilen i bakgear og langsomt tilbage op mens du kigger over skulderen til at sikre, at du ikke vil ramme noget. Fortsæt til langsomt tilbage op, indtil du har en rigelig mængde af plads til at manøvrere bilen mellem kegler.

4 Placér din fod på bremsen. Drej din rat fra kantstenen og fortsætte med at vende langsomt. Kig i din spejle og foran du sikre dit køretøj omflytning korrekt mellem kegler. Flytte din bil indtil du er tæt på den bageste kegle.

5 Placer din fod på bremsen og sætte bilen i drevet. Langsomt fjerne foden fra bremsen og flytte din bil frem, så du er afstemt mellem to kegler.

6 praksis så mange gange som nødvendigt. Flytte kegler til to fødder inden for forsiden og bagsiden af din bil, når du føler dig mere tryg med dine evner. Bemærk, at hver stat har forskellige krav til hvor tæt kegler vil være under din førerens licens undersøgelse. Check med din Department of Motor Vehicles for specifikke oplysninger om parallel parkering i din tilstand.

Related Articles