Tilfældige perm rullende teknikker

Tilfældige perm rullende teknikker

Smid dit hår rundt og vise din volumen og krøller med forskellige perm rullende teknikker. Permanenter gør et comeback fra 80 ' erne og viser kvinder at ikke alle permanenter skal lugter forfærdeligt. I virkeligheden, kræver de fleste permanenter ikke en tur til salonen eller anvendelsen af barske duftende perm løsningen. Så, der er afsat tid til at rulle dit hår til at skabe den omfangsrige hår du har altid ønsket.

Spiral Perm rullende

Spiral perm roll bringer visioner for stramt sår krøller med masser af volumen til at tænke; dog kan du styre tæthed af dine krøller og tilføje eller reducere lydstyrken til dine præferencer. Skab look med langt hår, ligner Alicia Keys eller Taylor Swift, af snoede fugtigt hår omkring lange smalle curlere. Tillade curlere forbliver i håret natten over, eller anvende en hårtørrer, sat til medium varme til håret til at lade det tørre. Når håret er tørt, spritz den med et medium hold hårspray, og lade dit hår til at forblive i papilotter i yderligere 20 minutter. Fjerne papilotter og bruge fingrene til at style håret.

Kroppen Perm rullende

Langt hår og kort hår vixens kan tone op volumen i håret fladt med en krop perm. Rullende krop perm er enkel og nem. Bare rulle store, 1-tommer curlere til kort hår, eller 2-inch curlere for langt hår fra spidsen til roden. Spray håret maksimalt hold og volumen med en hårspray, og lad curlere sidde i håret i op til 20 minutter. Fjerne papilotter og stil med en pensel eller fingrene. Resultatet er masser af volumen i roden af dit hår, og ikke så mange krøller.

Stak Perm rullende

Give kanten af dit hår nogle bevægelse og efterlade resten af dit hår lige med stak perm. Stak perm, som stammer sit navn, fordi du stak curlere oven på hinanden, er nyttig for one-længde frisurer. Genskabe en perm, svarende til Kate Hudsons berømte låse, af curling hår med forskellige størrelse ruller omkring kanterne af dit ansigt og bagsiden af dit hår. Ikke Krøl hår på kronen på dit hoved; Dette hår forbliver lige. Indsæt curlere mens håret er stadig fugtige og simpelthen føntørre indtil tør, eller anvende en heavy-hold gel for at tørre hår og forlade curlere i 30 minutter. Sikre håret med et medium hold hårspray, når du tager curlere.

Spot Perm rullende

Spot perm ligner stak perm, men perm er i hele håret i tilfældige steder i stedet for ét sted. Kam gennem tørt hår og beslutter, hvis du ønsker at tilføje volumen til toppen af dit hoved, bagsiden af hovedet eller blot sted krøller i langt hår. Indsætte forskellige curler størrelser i dit hår og rulle fra spidsen til roden. Spray håret med en heavy-hold hårspray og lad det alene i 30 minutter. Fjerne papilotter og bruge fingrene til at style dit hår. Denne stil fungerer også godt med en spiral perm strategisk placeret overalt i dit hoved.

Related Articles