Hvordan man Wire parallelle batterier

Hvordan man Wire parallelle batterier

Et enkelt batteri leverer strøm til en elektrisk enhed. Alle batterier har en positiv og en negativ pol. Den elektriske strøm flyder ud af den positive pol og i gennem den negative pol, at skabe en fuld circuit. A + eller - tegn markerer polakker på hvert batteri. Parallel ledninger multiplicerer det tidspunkt er batteriet er tilgængelige uden at lægge mere magt til systemet. For eksempel, hvis et 9 volt batteri løber en enhed i to timer, vil derefter to 9 volt batterier wired parallelt køre den samme enhed for fire timer.

Instruktioner

1 line op tre lanterne batterier for at alle positive polakkerne til venstre og alle de negative poler er til venstre. Lanterne batterier har wire fjedre over begge deres positive og negative poler.

2 skær tre 6-tommer ledninger fra den rød og sort ledning.

3 sæt den ene ende af en sort ledning i foråret over den negative pol på den nærmeste batteri. Indsæt anden enden af den sorte ledning under den negative pol på den næste batteri. Slip ene ende af en anden sort ledning under den negative pol på det andet batteri og fastgør anden enden til den negative pol på den tredje batteri. Sæt den ene ende af det sidste stykke sort ledning under foråret af den negative pol på den tredje batteri. Anden enden af den sorte ledning fører til enheden.

4 Gentag trin 3, forbinder positive polerne af alle tre batterier med røde ledninger.

5 Vedhæft den frie ende af den sorte ledning til den negative pol på enheden. Vedhæfte den røde ledning til enhedens positive pol.

Related Articles