Hvordan man bruger en SAT500 Seiko Tuner

Hvordan man bruger en SAT500 Seiko Tuner

Seiko SAT500 kromatisk tuner er designet til at støtte i tuning instrumenter som guitarer og violiner. Efter modtagelse af din enhed, har du spørgsmål om hvordan man arbejder det ordentligt. Navigere et par enkle trin og gennemføre din egen vedligeholdelse vil have enheden tuning korrekt i meget kort tid. Du kan korrekt tænder enheden ved isætning af batterier i batteri kammer og tune dit instrument ved at sætte det i tuneren og enheden til at tune dit instrument automatisk.

Instruktioner

1 Fjern tuneren og de medfølgende batterier fra deres emballage.

2 Vend din tuner ind på sit ansigt i begge hænder, og skub dækslet kammer væk i retning af pilen med tommelfingeren.

3 Indsæt to AA-batterier i batteriholderen, bliver visse til at tænke på de polaritet indikatorer, som er trykt på indersiden af kabinen.

4 erstatte kammer batteridækslet ved at skubbe det ind i position, indtil det klikker hørligt på plads.

1 sæt dit instrument output ledning i den tuner-indgangsstikket (placeret på højre side af tuner). Tryk på "Power" knappen (placeret på frontpanelet af tuner lige over "Seiko" etiketten til venstre) aktivere tuneren.

2 Vælg din tuning tilstand ved at trykke på knappen "Selector". Skub "Op" eller "Ned" tasten til at vælge mellem "Auto" eller "Manuel" tuning tilstand. Hvis du vælger "Manuel" tuning mode, tryk "Selector" knappen og fremhæve "Bemærk", og derefter tryk "Op" eller "Ned" knappen til at vælge de specifikke Bemærk du ønsker.

3 Skift til kammertonen ved at trykke på knappen "Selector", indtil du når "Pitch." Skub "Op" eller "Nede" knappen for at vælge frekvensen du har lyst.

4 start med at spille dit instrument for at give tuner noter. Hvis dit instrument er akustisk (med en udgang ledning tilsluttes tuneren) komme tæt på tuner med dit instrument, så modtageren kan afhente noterne med dens interne mikrofon.

5 tune dit instrument, indtil den grønne LED-lys i centrum af tuneren oplyser og tuning måleren markøren sidder støt i positionen "0" af måleren. Bør indikatoren til venstre for green Center lys belyse, instrument tuning er flade og har brug for ekstra tuning. Bør indikatoren til højre for green Center lys belyse, instrument tuning er skarp og kræver yderligere tuning.

Related Articles