Hvordan man skriver i smukke kursiv skrift

Hvordan man skriver i smukke kursiv skrift

Kursiv håndskrift, som andre typografier i kommunikation, har ændret sig over tid. Metoden Palmer øve og lære kursiv blev populær i hele skoler i det meste af 1900-tallet. Stilen var smukt glat og elegant men vanskelig at bruge rigtigt når under tidspres. D'Nealian stilen med kursiv er den moderne tilgang til et håndskrift færdighed, der er mere dekorativ end praktiske, givet fremkomsten af computere.

Instruktioner

1 sidde ordentligt. Smukke kursiv skrift begynder med korrekte arbejdsstillinger. Sidde med fødderne solidt plantet på gulvet og direkte under din skrivepapir. Hvile armen ikke-skrivning komfortabelt på bordet eller på skødet. Understøtte ikke din kropsvægt med en daskede albue eller din hule hånd. Ulovligt handlede vægt vil udligne din hånd bevægelse og balance, fører til sjusket skriftligt.

2 greb blyanten korrekt, ikke strammere. Påtage sig en fast, men afslappet greb omkring de nederste tre inches af din blyant. Stabilisere din værktøj med tommelfingeren og styrer bevægelser med markøren og midterste fingre. Bruge en gummi blyant greb til at lette korrekt positionering, hvis det er nødvendigt.

3 tape papiret til bordet, hvis det er nødvendigt, at holde papiret fra at flytte. Smukke kursiv er hæmmet, hvis du er nødt til at jage din papir rundt bord eller skrivebord. Stabilisere papiret vil hjælpe med at stabilisere din håndskrift.

4 fokuserer på tilslutningsmuligheder og strømmen af dine breve. D'Nealian stilen forbinder alle breve gennem væske og intuitiv punkter, som forbinder toppen af "o" til toppen af "n". Mastering disse punkter af tilslutningsmuligheder er afgørende for flyder og elegante kursiv skrift.

5 Skråkant papiret korrekt. Hvis du er højrehåndet, drejning dine papir til venstre og omvendt. Skråne din papir sikrer ordentlig håndled placering.

Related Articles