Hvordan man skylle kølervæske i Honda Civic

Kølervæske, eller frostvæske, beskytter bilens motor fra rust og korrosion ved at give et kølesystem, der forhindrer overophedning. Honda anbefaler at kølervæske i en Civic ændres hver 120.000 miles (192, 000km) eller 10 år, og hver 60.000 miles (96, 000km) eller 5 år derefter. Dermed vil øge bilens levetid.

Instruktioner

1 start bilen og skub varmelegeme temperatur kontrol switch til maksimal varme. Lad det køre i et minut, derefter slukke bilen.

2 brug stikket til at løfte bilen og sikkert sikre en jack holder på begge sider af køretøjet. Hæve det højt nok, at du kan passe komfortabelt under det med klare synlighed.

3 pop motorhjelmen og sørg for, at radiatoren og motorblokken er cool at røre ved. Kun begynde arbejde, hvis du ikke har for nylig kørt bilen. Ellers vil kølesystemet være under pres, at sætte dig i fare for at blive skoldet.

4 Find batteri til fjernelse. I de fleste Honda samfundsfag findes det i den øverste venstre side af motorrummet. Batteriet er den sorte boks med to ledninger fastgjort til toppen af det.

5 altid afbryde den negative terminal på batteriet først til at forhindre kortslutning pluspolen til en jordet del af køretøjet. Negativt vil være mærket med et minustegn. Løsn den metal klemme med din skruenøgle, og skub det ud i terminalen. Nu frakoble den positive terminal efter samme metode.

6 Luk batteri holder, og løft forsigtigt batteri fra bilen. Batterier kan være temmelig tung, så tag din tid.

7 finde radiator i nærheden af forreste del af motorrummet og langsomt frigive radiator kasket på toppen.

8 mode bundkar direkte under radiatoren at fange kølevæske. Sætte din beskyttende briller på og løsne bundproppen placeret i bunden af køleren til at skylle kølevæske.

Related Articles