Hvordan man laver en Ram's Horn

Hvordan man laver en Ram's Horn

Ram's horn, kendt som en "shofar" på hebraisk, er en vigtig del af den jødiske høje hellige dag Rosh Hashana. Forbundet med bindingen af Isak i Genesis 22, og bruges som en kamp trompet i Joshuas erobring af byen Jeriko, symboliserer den en opfordring til at stige op og omvende før det jødiske nytår. Gør din egen shofar er ikke særlig svært, men der er nogle betydelige begrænsninger på dekorationer og andre faktorer, der kan påvirke den naturlige lyden af horn når blæst.

Instruktioner

1 kog ram's horn i vand i ca. fem timer. Tilføje nogle vask soda til vand, som kan gøre det lettere at fjerne brusk, men dette er ikke absolut nødvendigt.

2 Fjern brusk fra indersiden af horn med en pick, og lad horn til at tørre helt.

3 måle den indvendige dybde af horn med en blød wire. Fjerne kablet og lægge den på ydersiden af shofar, og derefter måle en ekstra tommer på den smalle side af horn, markerer det med en blyant.

4 set fra den smalle spids af shofar ved blyant mærke.

5 bore et lille hul i slutningen af shofar med en 1/8" bit. Bruge ekstra bits til at forme hul i en form, der ligner en trompet talerør.

6 bruge sandpapir til at udglatte kanterne i shofar. Med undtagelse af tips af shofar er det almindeligt at forlade de udvendige flader af shofar ru.

Related Articles