Mild dyspraksi symptomer

Mild dyspraksi symptomer

Dyspraksi, også kendt som developmental koordinering disorder (DCD), refererer til en nedsat evne til at udføre opgaver, der kræver fysisk koordination eller god rumlig argumentation evne. Symptomerne varierer meget mellem individer, der kæmper med lidelsen.

Symptomer i barndommen

Ophidselse, uhensigtsmæssige bevægelser, rodet spise, sværhedsgrad pedalerne en cykel og undgå byggeri legetøj som blokke eller puslespil er mulige tegn på mild dyspraksi.

Symptomer i voksenalderen

Dårlig balance, en klodset gåtur, svært ved at finde objekter, støde ind i ting, dårlig visuel perception og sværhedsgrad jonglering flere opgaver eller retninger er almindelige symptomer på dyspraxi hos voksne.

Betydning

Ifølge dyspraksi Foundation, ca en i hver 30 børn på verdensplan kamp med dyspraksi. Drenge er fire gange større sandsynlighed for at blive påvirket af lidelsen.

Behandling

Omhyggeligt prioritere dine opgaver, bryde større projekter i mindre bidder og under fysisk fitnessklasser designet til at forbedre din koordination og muskelstyrke kan hjælpe med at administrere mildere symptomer.

Overvejelser

Mange mennesker med dyspraxi er intelligent, målrettet og i stand til at forvalte deres symptomer effektivt. Daniel Radcliffe, stjernen i "Harry Potter," erkender lider af mild dyspraksi.

Related Articles