Egenskaber af gips i Paris

Egenskaber af gips i Paris

Gips i Paris blev først navngivet til en gips depositum, der var placeret nær Paris i Frankrig. Mens gips er en hydreret salt, er gips resultatet af reformerte gips. Til sidst blev det opdaget, at når blandet med vand, gips bliver hård, holdbare og modstandsdygtige over for ændringer i temperatur og vand. I dag er det anvendes til kunst, byggeri, kaster og keramik.

Styrke

Når gips pulver blandet med vand, skaber det en gips. Denne gips kan udvikles i blødere og sværere former og bruges i dag til indstilling kaster på knoglebrud. For at opnå bedre styrke, må gipsen tørre helt, før at blive manipuleret. Krystalstruktur af gips afgør, hvor stærk vil det være. Temperaturer op til 100 grader C (212F), kan bruges til at øge den hastighed, hvormed gips hærder. Desuden, er den endelige styrke afhængig af hvor tyk gips forbinding er på området stemmer. Gips i Paris er gavnlige, fordi dens styrke hjælper med at beskytte en brækket knogle fra yderligere pres, der kan opstå fra daglige aktiviteter. Det giver også stabilitet at holde knoglen på plads, så det vil helbrede korrekt.

Vandtæthed

Vandafvisende arten af gips i Paris gør den ideel til keramik og medicinsk afstøbninger. For keramik, der vil blive brugt--som skåle, kopper, krus eller plader--sikrer vandtætheden at væsker ikke vil sive ind i porerne i fadet og få det til at knække. Vandtæthed gør også parabol mikroovn og opvaskemaskine sikker, samt kan vaskes. For medicinsk afstøbninger forhindrer denne vandtæthed fugt i at komme i mellem medvirkende og huden, hvilket kan føre til infektioner. Stemmer ville miste fasthed og styrke hvis gips absorberet vand.

Blødhed

Blødere former i gips i Paris er brugt i byggeriet. Når strøer er bygget og gipsplader er installeret, glattede gips på væggen for at niveau hullerne fra negle og at forsegle leddene. Blødheden af gips i Paris gør det nemt smørbare på væggen. Når det er tørret, bruge arbejdere sandpapir til glat overflade før maleri. Dette skaber flush vægge, vi ser inde i huse. Gips i Paris stopper fugt fra maling at komme ind i neglen huller og fuger, hvilket kan føre til blødgøring og forringelse.

Related Articles