Hvad er bedst for forsegling træ af udvendige døre?

Hvis venstre udsættes for elementerne, vil dit nøgne træ døre warp og slå en grim forvitret grå. Ordentlig finish vil forsegle den udvendig dør og hæmmer for tidligt slid og forfald. Vælge en bestemt type finish baseret på betingelse af træ og din personlige smag.

Bejdset døre

Hvis dine døre er allerede plettet, Vælg en type af polyurethan træ sealer, der er baseret på typen plet du arbejder med. Tilføje et opløsningsmiddel-baseret polyurethan for udvendige døre belagt med olie-baseret pletten. Hvis dørene er færdig med en vandbaseret bejdse, skal du bruge en vandbaseret polyurethan. Vælg den korrekte sealer, eller revner og afskalning kunne følge.

Bart træ døre

Du kan afslutte nøgne træ døre med enten en vandbaseret eller olie-baseret polyurethan. Opløsningsmiddel-baseret polyurethan har tendens til at trænge dybere ind i træfibre. Denne egenskab forårsager dem til at udholde bedre. Vand-baserede polyurethaner er lettere at arbejde med og mindre giftige.

Maleri

Du kan også forsegle en udvendig dør ved at tilføje en malet finish. En udvendig akryl maling vil bevare skoven og tilføje en farverig finish. Sørg for at tilføje en akryl primer til døren inden maleri, eller finish vil skræl.

Related Articles