Billede tæppe gaver

Billede tæppe gaver

Hvis du køber en gave til nogen, der undertiden kan lide at putte sig og slappe af, give dem et tæppe vil de elske at bruge. Billede tæpper kan tilpasses på en række måder ved hjælp af billeder, som du vælger. De skulle vise, den modtager, som du virkelig sætte tankevirksomhed i gave.

Nye Grandbaby foto

Fjern bedsteforældre vil elske et tæppe, prydet med et foto af den nyeste tilføjelse til familien. Give en følelse af familie varme ved at give bedstemor og bedstefar et tæppe, de kan ikke kun vise til deres venner, men også krølle op med for nationale handlingsplaner. Du kan sende enten et let bomuld tæppe eller en varmere fleece tæppe, afhængigt af den bedsteforældres region.

Børns kunst

Mange forældre værner om den tidlige tegninger og finger malerier af børns første strejftog ind i kunstneriske udtryk. Den traditionelle metode til at vise disse kunstværker på køleskabet tillader almindelig visning, men efterlader kunsten sårbare over for slid og ælde samt køkken uheld. Du kan overføre en tegning til et tæppe så det vil fortsætte med at varme en mor eller fars hjerte (og ben og fødder) for kommende år.

Anti-hjemve middel

Eleverne forlader deres første år i college erfaring en farveskala af følelser fra spænding på deres nye pædagogiske udfordringer til ensomhed på forlader venner og familie. Giv din freshman et stykke hjem med et fotocollage tæppe. Du kan vælge favorit billeder af sjov gange med high school venner, eller særlige familie ferier og festligheder.

Bryllupsbilleder

For mange par holder deres bryllupsdag en skattet sted i hukommelsen. Wrap jer i denne specielle dag med en skræddersyet foto tæppe forsynet med enten en favorit bryllup billede eller en collage af flere billeder af din nuptials. Bruge det til at varme dine tæer på kølige dage og at genoplive varmen af kærlighed på ujævne steder i dit forhold.

Dyr kammerater

Dyr kammerater er virkelig familie så meget som børn, forældre og søskende. Give en hund eller kat elsker en ny måde at putte sig med en pelsklædte bedste ven med et foto tæppe. Denne slags tæppe kan fejre glæden ved at leve med en nuværende hunde eller katte, eller tjene som en pet dødsfald gave til nogen i sorg.

Related Articles