Kan bambus møbler holdt udenfor?

Kan bambus møbler holdt udenfor?

Bambus er en holdbar plante, der kan bruges til at gøre forskellige typer af møbler. Hvis dine møbler er lavet af bambus, men bør det ikke holdes udenfor.

Typer

Bambus møbler falder ind under kategorien af kurvemøbler, ifølge Tribuneindia.com. "Flet" refererer til vinstokke, græs og planter, der er vævet ind i møbler. Der er fire hovedtyper af vidjer: rattan, reed, pil og bambus.

Advarsel

Bambus møbler kan lide fugtighed, men regn, direkte sol, dug og tør varme vil skade det. Tørre indendørs varme tørrer vidjer, som kan få det til at sprutte og knirke under pres, ifølge NaturalHandyMan.com. Tørre det lejlighedsvis med en fugtig--ikke våd--svamp. Dette kan hjælpe.

Fun Fact

Bambus er den højeste og hurtigst voksende græs i verden, ifølge Tribuneindia.com.

Funktioner

Bambus er hård og stærk. Det ikke krymper og svulme, hvilket gør det sammenlignes med teak som en robust møbler produkt.

Beskyttelse

Bruge et lag klar lak, shellac eller lak at beskytte bambus møbler og give det en skinne.

Rengøring

Bambus møbler trænger til en grundig rengøring en gang om året. Brug en støvsuger til at fjerne støv. Brug en svamp til at skrubbe dine møbler med et rengøringsmiddel og vand blanding. Skyl møblet og tør det hurtigt. Ren malede bambus på samme måde du ville rense malet træ. Våd ikke malet træ, fordi det kan knække eller skræl.

Related Articles