Skjulesteder for hjem skydevåben

Skjulesteder for hjem skydevåben

Korrekt opbevaring af skydevåben er en massiv ansvaret for en pistol ejeren. Ifølge Seattle children's Hospital indeholdt omkring en tredjedel af hjem i USA et skydevåben i April 2010. Af disse boliger med børn mindre end 50 pct. af kanonerne blev låst eller gemt losset. Sikker pistol skjulesteder er afgørende for sikkerheden af boligejer og andre husstandens beboere.

Pistol sikker

Skjule skydevåben i en pistol sikker med en kombination eller biometriske (fingeraftryk) lås. Stor pistol pengeskabe er næsten umuligt at flytte uden udstyr, fordi de vejer cirka 227 kg. Kanoner i alle størrelser og kasser eller tilfælde af ammunition kan være låst i en pistol sikker. Mange pistol værdiskabe er også brandsikre. Selvom ikke brandsikker, vil pistol sikker modstå forskellige grader af brand for angivne varigheder af tid. Mindre dyre, mindre gun værdibokse er også tilgængelige som vejer mindre og kan fastgøres på gulvbelægning at fjerne fjernelse af hjem angribere. Undgå tastelås pistol pengeskabe, kan plukkes, eller som børn eller teenagere kan finde nøgler til og få adgang til skydevåben.

Lockbox

En pistol lockbox er et metal, undertiden brandsikre eller brandsikker, boks, der fungerer som bærbart lagermedie for en pistol. Når pistolen er låst i boksen, kan feltet være skjult overalt boligejer anser for passende, såsom i et skab, under en seng, i en bogreol eller i et Kina kabinet. Undgå lockboxes, der kan tilgås med nøgler. Kombination lockboxes er sikreste og sværere at bryde ind af nysgerrige børn, teenagere eller kriminelle.

Trigger låse og høje hylder

En udløser eller kabel-stil pistol lock (undertiden kaldet aftrækkerbøjle) er knyttet gennem den Pistols udløse forbyder det fra at blive fyret. Låsen er typisk i to stykker, at deltage på begge sider af området udløser og er låst af en nøgle, eller indsat gennem cylinder eller udslyngning havnen af pistolen og låst ved en mekanisme. Metal låse er sværere at fjerne. Hvis du ikke ejer en pistol sikker eller lockbox, kan en trigger lås være gavnlig i sikkert skjule en pistol. Vedhæfte en trigger lås til et skydevåben og gemme det på en høj hylde, hvor et barn eller teenager ikke kan nå det. Våben og ammunition bør aldrig være skjulte sammen medmindre i en pistol sikker eller lockbox. Hvis du ikke har en pistol lås, fjerne bolten fra pistol og skydevåben blive ubrugelig. Konsultere pistol producentens anvisninger for bolt fjernelse. Derefter skjule boltless pistol på en høj hylde godt camoufleret af genstande eller tøj eller inden for en udhulet bog.

Aftrækkeren låses og låst toiletter

Installere en trigger lås på et skydevåben og låse pistol i et skab er et andet sikker skjulested. Hvis hjem angribere ikke kan finde eller få adgang til din skydevåben, ikke kan de bruge dem på dig i tilfælde af en kamp. Derudover kan ikke børn og unge få adgang til kanoner og ved et uheld såre eller dræbe sig selv eller andre. Toiletter med kombination eller deadbolt låse installeret med henblik på at skjule kanoner er en god idé. Undgå låse, der bruger en nøgle, og låse ammunition i en anden placering fra pistolen.

Related Articles