Giraf part tema ideer

Giraf part tema ideer

Børn, gamle og unge nyde dyrene og deres narrestreger. Nogle mennesker indsamle deres yndlings dyr i form af tøjdyr, statuer og figurer. Overrask en ivrig samler eller nogen, der bare elsker giraffer med en giraf part tema. Uanset om det er en fødselsdag, en brude brusebad eller baby brusebad, er der måder at indarbejde partiet en giraf.

Dekorationer

Sætte stemningen i giraf part tema ved at spille autentiske østafrikanske musik i baggrunden. Dekorere part området med store brune pletter på væggene i et mønster, der ligner dem på en giraf. Oprette life-size cut-outs af en 6-foot-tall nyfødt giraf kalv og stå dem omkring værelse eller ydre af festlokalet. Spørg part gæster til kjole til en safari.

Spil

Giraf part tema spil omfatter gør en giraf fra plakat bord og skære det i store puslespil stykker. Gang gæster at se, hvem kan sætte puslespillet sammen på kortest tid. En anden aktivitet gør giraf masker fra paptallerkener. Tillad gæster til at dekorere med markører, farveblyanter og andre dekorationer. Gøre en trivia spil sand eller falsk med fakta om giraffer. Sjov fakta omfatter højde (16-18 fod) og vægten af en giraf (op til 1361kg.), og hvor lang tid en giraf liv (25 år).

Mad

Autentiske safari mad fungerer godt for en giraf part tema. Tilbud kan omfatte grill kylling eller oksekød kaldet "nyama choma," en salat af tomater, agurker og peberfrugt kaldes "kichumbari" og "ndizi nyama," en oksekød og bananer gryderet. Africanguide hjemmesiden tilbyder mange opskrifter og instruktioner om, hvordan man tjene middage i mange østafrikanske lande.

Related Articles