Jeg har brug for snekæder til Californien Grapevine?

Jeg har brug for snekæder til Californien Grapevine?

Grapevine er en stejl del af Californien Interstate 5, der snor sig gennem Tejon passet i den sydlige ende af San Joaquin Valley. Det sner sjældent der om vinteren, og du sandsynligvis behov ikke kæder, hvis det gør.

Grapevine vejrmønstre

Selv om vinteren modtager Californien Grapevine ikke regelmæssige snefald. Dog kan dette gør bilkørsel endnu mere farlig når det gør da drivere, der ikke rejser gennem Tejon passet regelmæssigt ikke kan forventer sne eller har meget oplevelse at køre i den.

Vejen lukninger i storme

Ved sjældne lejligheder, vil voldsomme storme dumpe sne på Tejon Pass, der påvirker rejse langs Grapevine. Hvis sneen er alvorlige nok, California Highway Patrol vil normalt beslutter at lukke passet, men hver situation er anderledes, så CHP kan give forskellige instruktioner for passerer passet sikkert.

Alternative ruter

Hvis I-5 er lukket på grund af kraftige snefald, kan du stadig nå Los Angeles-området ved at tage Highway 101. Hvis du gør det til passet og er tvunget til at vende tilbage, kan du muligvis også tage motorvejen 58 og motorvejen 14 at mødes med 5 igen.

Anbefalinger for sikker rejse

Uanset hvad tid på året det er, skal du undersøge vejforholdene inden afrejse. Besøg Department of Transportations hjemmeside for ajourførte oplysninger om alle Californien motorveje og hovedveje.

Related Articles