Sådan oprettes kolonner & rækker i illustrator

Adobe Illustrator har et imponerende udvalg af type værktøjer og funktioner, der tillader brugeren at oprette næsten enhver tekst design eller tackle enhver tekst formatering scenario. En sådan funktionalitet, evnen til at oprette kolonner og rækker, kan forekomme bedst at overlade til et regneark eller tekstbehandlingsprogram, men Illustrator kan håndtere opgaven let. Illustrators rækker og kolonner, kommando er nyttige til at ændre den bredde, højde og tagrende størrelse mellem rækker og kolonner til at give din Illustrator dokument præcision, når du opretter sidelayout, diagrammer, tabeller eller andre elementer, tekst-intensive.

Instruktioner

1 Åbn en ny Illustrator-dokument. Find værktøjskassen i arbejdsområdet, eller vælg "Vindue" i menuen Vis, og rul ned til "Værktøjer." Åbn tekstværktøjet ved at klikke på ikonet "T" i højre side af paletten.

2 Placer markøren på dokumentet Illustrator og begynde at skrive din tekst. Skriv et godt punkt i kopi med henblik på denne tutorial.

3 Klik på markeringsværktøjet, som er den sorte pil i værktøjskassen, for at markere tekstblokken. Vælg "Type" menuen i Illustrator, så Rul ned til "Indstillinger for områdetekst." Denne funktion deler tekstbokse i selv sektioner.

4 Klik på "Rækker og kolonner." Bemærk "Rækker" ruden til venstre. Klik på "Op" eller "Nede" knappen for at angive antallet af rækker ved siden af "Nummer." Indtast dit rækker foretrukne højden og bredden af hver kolonne ved siden af "Span." Vælg "Faste", hvis højden af kolonner og rækker, der skal bo når du ændrer feltet type forlader deres bredde intakt. Fravælg denne boks, hvis du vil bredden og rækker af kolonnerne skal ændres, når du tilpasser størrelsen på tekstboksen.

5 Indtast din tagrende bredde-- eller afstanden mellem rækker eller kolonner--i boksen "Gutter". Vælg "Tekst Flow" til at justere, hvordan teksten løber mellem rækker og kolonner.

6 klik "OK" for at formatere kolonner og rækker i din tekstboks.

Related Articles