Ideer til en stor plantageejer

Ideer til en stor plantageejer

Have plantageejere er som skulpturer i vores haver, vise deres egne naturlige skønhed mens boliger smukke planter og blomster. Plantageejere, der er smukke men praktisk er de bedste fund, og at være øko-venlige ikke skade heller. Tønde plantageejere, harpiks skål planters og fiberclay plantageejere er fremragende stor plantageejer valg, der giver stil og funktionalitet.

Tønde plantageejer

Tønde plantageejere, også kendt som en halv whisky tønde, er klassiske tønde plantageejere. Lavet af harpiks eller cedar, varierer de i størrelse fra 9 inches til et ekstra store 16 inches. Harpiks tønde plantageejere er øko-venlige containere, der aldrig rådne, mug eller falde fra hinanden. Denne ubrydelig materiale vil ikke lække, lugte eller splinter. Harpiks plantageejere er lettere end traditionelle træ plantageejere--et plus i betragtning af deres store størrelse. Harpiks plantageejere efterligner udseendet af ægte træ. Cedar tønder er holdbare og tilføje traditionelle charme til din have. Du kan plette solid ceder finish i en række farver. Både resin og cedar plantageejere giver en charmerende kulisse for alle planter.

Runde harpiks Bora plantageejer

Skålformet bora plantageejer består af letvægts poly resin plast. Bred plantageejer tillader blomst vækst, og den holdbare harpiks modstår vejr og miljømæssige aldring. Til brug indendørs eller ude i bora kommer plantageejer i en bred vifte af farver, som vil aldrig falme på grund af den ikke-porøs harpiks.

Runde Fiberclay Planter

Fiberclay er byggemateriale fremstillet af papirmasse og papirprodukter eller en blanding af glasfiber og knust terra cotta. Fiberclay er en let form for beton. Vægten af en stor plantageejer er vigtig, fordi dette giver mulighed for nem transport. Det er ikke-giftige, slidstærk og lav vedligeholdelse, selv under barske vejrforhold. De genanvendte materialer bruges til at producere denne plantageejer klassificere det som øko-venlige. Fiberclay plantageejere har normalt slanke, moderne linjer som supplement til den store størrelse. Du kan plette disse plantageejere i alle farver til en attraktiv tilføjelse til enhver haven landskab.

Fuglebad plantageejere

Birdbaths gøre praktiske og store udendørs plantageejere, tilføje rustik stil og charme til enhver have. Valg for birdbath plantageejere spænder fra traditionel sten til letvægts versioner af plast eller glasfiber. Generelt, den klassiske udseende af fuglebad tilføjer skønhed og finurlig charme til haven.

Related Articles