Desert aktiviteter til børnehave

Desert aktiviteter til børnehave

Ørkenen giver børnehaver med mange muligheder for læring og aktiviteter. Læring om ørkener giver børnene en helt ny ordforråd af dyr og planter. Børn, der ikke bor i nærheden af en ørken får også at udvide deres fantasi. Børn kan spille sjove spil og lave håndværk til at hjælpe dem med at lære om ørkenen.

Hvem er jeg? Spil

Når du har lært din klasse om de forskellige typer af dyr og insekter, der bor i ørkenen, styrke denne viden ved at spille hvem er jeg? spil. Udskrive et billede af ørken dyr og insekter fra gratis online undervisning kilder og tape eller pin et billede på bagsiden af hvert barn. Børnene så gå rundt og forsøge at gætte, hvilket dyr de har på ryggen ved at spørge efter spor fra deres klassekammerater som hvad deres dyr spiser eller hvad farve det er. Bruge dyr som coyote, tarantula, scorpion, black widow, kænguru rotte, kit fox, roadrunner, ørkenrotte og gecko.

Desert legender

Tilskynde din Kindergarteners at indarbejde ørken viden i deres fantasi. Begynder ved at læse klassen nogle ørken fabler og legender som "The Legend af den indiske Paintbrush" af Tomie de Paola eller "The fortælling af kanin og Coyote" af Tony Johnston og Tomie de Paola. Bagefter diskutere hver historie med klassen. Dernæst har de studerende vælge en ørken dyr og udgør en legende om at dyr. De kan skrive og illustrere deres historie på små kvadrater af papir til at gøre til en bog.

Ægget karton kameler

Håndværk hjælpe med at få børnene ophidset om ørkenen samtidig udtrykke deres kunstneriske side. Hvis et æg karton kamel, skal du pap æg kartoner, brun maling, malertape og kugler i stanniol. Skære en to-kop stribe og en enkelt kop fra æggebakke for krop og hoved. Cut fire strimler af pap fra låg til kamelens ben. Efterlad nogle af lop af karton til kamelens fødder. Klip et stykke pap fra centrum af låget til gøre kamelens hals. Prøv at skære en af de små klumper fra låget så halsen tilknyttet lettere camel's head. For at undgå vægten af din camel's head forårsager kamel at vælte, tape en kugle af stanniol til kamelens krop tilbage kop. Derefter samle brikkerne og male kamelen brun. Du kan også angive wiggly eyes for camel's ansigt.

Papir kæde slanger

Instruere din børnehave klassen ved at lave en papir kæde slange, et dyr fælles på ørkenen. Du har brug for grønne, gule og røde byggeri papir, saks og klar tape eller lim. Skåret otte strimler af grønt byggeri papir og otte strimler af gule byggeri papir, hver 2 inches lang og 10 inches lang. Tape din første strimmel af grønt byggeri papir ind i en ring. Skub en gul stribe papir gennem ringen og tape det sammen. Fortsætte denne proces, vekslende farver. Cut slangens øjne og kløvet tunge fra konstruktion papir og tape eller lim dem på snake's ansigt.

Related Articles