Sådan streng fod og indlæg til en Carport

Tilføjelse af en carport vil øge dit hjems værdi mens afskærmning dit køretøj fra naturens elementer. Der er mange stilarter, hvorfra man kan vælge, baseret på dit hus stil ejendom tilbageslag, der forbyder bygning i visse dele af gården og andre overvejelser, men de for det meste alle indslag stillinger at hold op et tag. Det er bedst at tjekke med de lokale bygning myndigheder først for at visse dit design og placering af carport er lovlige og korrekte.

Instruktioner

1 Mark ud de fire hjørner af carport, normalt en 10 af 20 fods rektangel, men størrelsen af din strukturen kan variere afhængigt af, hvad vil blive gemt i den. Det er byggelinjen. Pund pløkke i jorden på hvert hjørne.

2 måle længden mellem pløkker diagonalt med streng, at gøre visse byggelinjen er firkantet. Måle fra én post til post diagonalt på tværs i begge retninger. Streng målingen skal være præcis det samme. Hvis ikke, justere pindene.

3 sted en ekstra pind i hvert hjørne, to fødder ud fra byggelinjen pløkke. Tilføje pinde på enten side, om to fødder fra hinanden, danner en trekant af stakes to fødder fra hvert hjørne pind. Tilføje to stakes to fødder ud fra bygningslinjen i centrum af den lange side, hvor centrum post vil blive placeret.

4 gør et niveau linje markerer på hver af de 12 stakes ved hjørner, omkring 6 inches fra jorden. Nail 1 x 4 tommer boards til stakes, så toppen af bestyrelsen er flugter med linjen niveau på alle stakes. Disse plader kaldes profil eller dej, bestyrelser.

5 streng en linje fra hver profil bord i bredden af carport på både spidser og kører længden af en carport på begge sider til at danne et rektangel, som er forskudt fra byggelinjen to inches fra siderne og 12 inches fra forsiden og tilbage. Denne indvendigt rektangel skal måle 18 fod af 9 fødder, 8 inches. Dette er linjen at følge for placeringen af footings og stillinger. Holde denne streng på plads, mens du grave huller til stillingerne, og line indlæg op med strengen som du satte dem på plads.

Related Articles