Bernina Bernette Deco 600 fejlfinding

Bernina Bernette Deco 600 fejlfinding

Schweiziske Bernina symaskine selskab begyndte at sælge husstand symaskiner i 1932. Bernina er blevet en af de mest kendte symaskine producenter i verden. Bernina symaskiner er berømte for deres pålidelighed, og de holder deres værdi, selv efter flere års regelmæssig brug. Dagens Bernina broderingsmaskiner, såsom Bernina Bernette Deco 600, er edb, og filer kan overføres mellem maskiner af USB-porte. Selv om de er pålidelige maskiner, nødt lejlighedsvis ejere til at gøre nogle fejlfinding.

Instruktioner

1 når har problemer med at overføre filer mellem maskiner, åbne dit broderi design i maskinens software. Brug knappen "Åbn fil" knappen panelet til højre for computerskærmen. Foretage alle ønskede ændringer i designet, og Gem derefter dine design som en kunst billedfil. På den måde vil det være tilgængeligt, hvis du ønsker at foretage ændringer til det senere. Tryk på ikonet "Skrive til maskine", og tryk derefter på "OK". Gemme design på en flytbar USB-memory stick, og vente, indtil du ser den meddelelse, der siger, "Design sendt til broderi System." Når du ser denne meddelelse, kan du fjerne USB-stick og overføre filen til en anden Bernina Bernette maskine.

2 hvis du opdager, at din Bernette Deco 600 ikke er picking up undertråden, du nødt til at retime maskinen. I maskinens lavere mekanisme, hvor spolen er, er der en timing skrue, der kan justeres. Bruge en lille skruetrækker til at justere timing skruen. Hvis du slår den til højre, vil spændingen stramme. Hvis du slår den til venstre, vil det løsne. Juster det lidt i ene eller den anden retning igen og igen for at se, hvis maskinen begynder at afhente undertråden. Foretage mindre justeringer, indtil undertråden fangster.

3 hvis din Bernina Bernette Deco 600 gør høje lyde efter en søm, spændingen sandsynligvis skal justeres. Du kan justere den øverste spænding mekanisme eller den lavere spænding mekanisme. Start ved at reducere den øverste spænding lidt ad gangen indtil lyde ophøre. Brug spænding skiven på toppen af maskinen til at eksperimentere med spændingen. Du skal muligvis prøve at justere det i begge retninger, indtil maskinen kører problemfrit. Denne løsning bør også holde undertråden fra viser gennem øverst på stoffet.

4 hvis din broderi viser løs, loopes sting, din bunden spændinger er sandsynligvis løs. Sætte en ny nål i din maskine ved at løsne den lille bolt, der holder nålen på plads. Når den gamle nålen glider ud, den nye nål og spænd det på plads med en lille bolt. Kontroller dernæst, spolen. Spolen skal dreje med uret, som du sy. Find den lille skrue på bobbin sag. Brug en meget lille flathead skruetrækker (din maskine formentlig kom med en speciel skruetrækker, der er den helt rigtige størrelse), og drej skruen 1/4 Drej til højre ad gangen indtil loopes stingene forsvinde.

5 hvis spændingen skruelængde fortsætter med at komme løs og forårsage grimme sting, børste en lille klare neglelak over spænding skrue til at holde det på plads, når den korrekte spænding er angivet. Hvis du har brug at justere spændingen senere, kan du bruge neglelak remover at fjerne neglelak og justere skruen.

Related Articles