Polstret hovedgærde projekter

Polstret hovedgærde projekter

Polstrede hovedgærder er attraktive og komfortable stykker, der kan hjælpe med at samle et soveværelse stil. Den grundlæggende hovedgærde består af en solid opbakning, et lag af polstring og et stof dækker. En solid opbakning, som krydsfiner, giver stykket dens form og et stof dækning, såsom brokade, giver stykket sin dekorative udseende. Polstringen sikrer hovedgærde er behageligt at ligge tilbage mod mens du læser eller ser fjernsyn.

Moderne knap hovedgærde

Kombinere store knapper og indtræk stof for at oprette en simpel hovedgærde med en moderne stil. Et firkantet stykke krydsfiner, den præcise bredde af sengen, giver en flot ramme til hovedgærdet. En to tommer tykt stykke bomuld batting over en to tommer tykt stykke polstring skum limet på forsiden af rammen skaber ekstra blød polstring. Tan møbelstof dækker den polstret ramme stramt og hæfteklammer sikre ender på bagsiden af rammen. Vekslende taupe og lys tan firkantede knapper, fordelt fire inches fra hinanden, form en lodret linje ned i venstre og højre kanter af den midterste tredjedel af hovedgærde. Trælim sikrer knapper til den overdækkede træ, skubbe polstring til at oprette en polstret pude udseende.

Funky delt hovedgærde

Bruge fladskærme fra en falsning skab dør til at oprette en polstret hovedgærde med en funky stil. Hovedgærdet består af tre høje og tynde closet døre. Tyk polstring skum dækker forsiden af hver dør hver for sig at bevare flere stykke stil. Stof med tykke lodrette striber i aqua, navy, fløde og storm blå dækker hver af de ydre døre. Stof med tynde vandrette striber i matchende farver dækker den midterste dør for at tilføje en fed kontrast. De tre døre passer nøje sammen for at skabe en skiftende design, tykke og tynde stribet hovedgærde.

Romantisk polstret hovedgærde

Layer to stykker krydsfiner til at oprette en polstret hovedgærde og rammen med en romantisk stil. Mørk mahogni bejdse dækker en halv-oval formet stykke krydsfiner til at oprette en opbakning til den polstret ramme. Et tilsvarende stykke krydsfiner, giver præcis tre inches mindre i diameter end restpladen, en base for udfyldningen. Tyk bomuld pladevat dækker den lille bord stramt, som gør de Bourgogne og guld brokade møbelstof, der dækker pladevat. Polstret bestyrelsen sikrer at store bestyrelsen til at oprette en fancy og romantiske hovedgærde.

Brusebad gardin hovedgærde

Gøre en attraktiv brusebad gardin og et stykke krydsfiner til lavpris-polstret hovedgærde med en høj pris udseende. Et rektangulært stykke krydsfiner med en lidt afrundet top giver en enkel ramme for design. En tre tommer tykt lag af bomuld batting ombrydes omkring krydsfiner rammen stramt med enderne sikret på midten-bagsiden af rammen. En solid, lidt skinnende, jade grøn badeforhæng dækker polstret hovedgærde stramt for et slankt look. Hæfteklammer sikre enderne af gardinerne til bagsiden af rammen til at holde passer stramt. Tynde stykker af blank sort krydsfiner oprette en delikat trim på top og side kanten af hovedgærde for at give en sprød oversigt.

Related Articles