Homebase Party telt instruktioner

Homebase Party telt instruktioner

Fejre en festlig lejlighed med brug af et party telt for at underholde dine gæster. Party telt giver ekstra plads til indsamling og mad eller underholdning som en forlængelse af dit hjem i udendørs. Der findes mange typer af party telte. De kan omfatte forskellige former og størrelser, samt stilfulde designs med omfattende sidepaneler og en baldakin. Samling kræver omhyggelig håndtering fordi telte er sårbare over for kraftige vinde under installationsprocessen.

Instruktioner

1 samle mainframe og tag rammen af party telt. Dette omfatter oprejst hjørne, indvendige ben og tag ramme med polakker og stik. Indsamle alle de indvendige lige opretstående pæle og stik. De vil variere afhængigt af den telt størrelse. Indsæt ben polakkerne til de base plader ved hjælp af en hex bolt med skiver. Bruge kontramøtrikkerne for at stramme. Samle tag rammen ved at forbinde cross polakkerne for at oprette party telt Center højderyg. Deltag spær polakker til cross polakkerne derefter vedhæfte cross polakkerne at danne tagskægget af teltet.

2 Vedhæft taget dække over tag rammen ved hjælp af bungee reb. Passere ledningen fra nedenunder gennem snørehuller på forsiden så strække snore rundt om stangen og tilbage over skifte til Fastgør sikkert.

3 installere tag toppen vigtigste telt rammen ved hjælp af en twin trappestige. Ramme og tag dækslet kan være tung, så spørg en ven til at hjælpe dig, når at sætte det ovenfor mainframe. Løfte én side ad gangen og indsætte ved hjælp af stik og hjørne polakkerne for at sikre tag dækslet.

4 Tilføj dæksiden paneler og udgangen paneler, hvis det ønskes. Afhængig af vejret og andre betingelser, kan du en udendørs fest telt eller delvist befæstede telte.

5 Vedhæft slutningen væg paneler til spær polakker og Gentag med de resterende sidepaneler. Sikker paneler med bungee ledningen af threading det indefra tag hul først derefter overføre det tilbage inde gennem væg panel nitter. Vikl ledningen rundt om stangen og derefter tilbage igen over Skift. Gentag denne procedure med alle vedhæftede steder langs tagskægget.

6 Placer party telt i det ønskede sted. Pund stakes og vedlagte fyr reb med maul eller forhammer at sikre teltet til jorden. Anker teltet ved hjælp af stropperne at ombryde gennem oprejst fødder polakker.

Related Articles