Nemme måder at forbrænde 100 kalorier

Nemme måder at forbrænde 100 kalorier

Introduktion

Har ingen tid er en af de største undskyldninger folk giver for at ikke arbejde. Sandheden er, at så længe du bevæger omkring oddsene er du får en lille træning uden selv at vide det. Her er otte enkle, gym-fri træning, der vil brænde 100 kalorier for en person vejer 11 stone.

Gå bowling

I stedet for at gå ud at se en film, bruge din aften i byen på den nærmeste bowlingbane. Bowling er sjov, konkurrencedygtige og vil brænde 100 kalorier i 27 minutter.

Gå tur med hunden

Undersøgelser viser at hundeejere er normalt i bedre form end folk uden kæledyr, og det har noget at gøre med den kendsgerning, at hunde skal være gik. Menneskets bedste ven er stor motivationsfaktor til at få dig ud og omkring, og det tager ikke lang tid for kalorier tilføje. Gå på 4 miles i timen forbrænder 100 kalorier i ca. 18 minutter.

Svømme

Svømning er en af de mere intense cardio træning. Det er også let på leddene, forbedrer muskelstyrke, balance og udholdenhed og det brænder kalorier hurtigt: 14 minutter af normale svømning vil forbrænde 100 kalorier. Engagere sig i mere højenergi streger, ligesom brystsvømning, vil befri dig for dine 100 kalorier i otte minutter.

Springe

Hvad angår træning intensitet, er skipping sammenlignelig med kraftig svømning og løb 6 mph. Men i modsætning til de fleste cardio træning, du behøver ikke at forlade dit hjem til at springe. Hvis du har en sjippetov, et åbent rum og otte minutter af fritid, så du kan brænde 100 kalorier.

Tilberede et måltid

Som man siger går, hvis du vil have noget gjort rigtigt du nødt til at gøre det selv. Madlavning din egen mad kan du sikre, at de sundeste magreste råvarer anvendes. Hvis det ikke er nok, her er en anden grund til at stoppe bestilling take-out: madlavning for 33 minutter vil forbrænde 100 kalorier.

Rive bladene

For mange mennesker havearbejde er en sjov hobby og kan ikke engang synes som en træning. Men al energien, der afbrændes fra hugsiddende, løft, rive og trække i haven tilføjer. 21 minutter af rive græsplænen og plyndring blade eller 18 minutter af trække ud ukrudt vil brænde 100 kalorier.

Dans

Dansen klasser er en fantastisk måde at komme i din cardio træning og have det sjovt gør det. Men hvis klasser med komplekse rutiner skræmme dig, kan du prøve at lære disco, balsal eller salsa dans i stedet. Ca. 15 minutters dans vil brænde 100 kalorier. Ikke klasse person på alle? Dans omkring din stue til din favorit workout afspilningsliste i stedet.

Vask bilen

Rengøring noget vil hjælpe dig med at forbrænde et par kalorier, men nogle rengøring job giver bedre resultater end andre. Vask din bil eller Pudse vinduer rundt i huset vil skære 100 kalorier i 18 minutter.

Brug trappen

Tage trappen er en af de nemmeste valg kan du brænde kalorier. Det er også form for træning, som du kan gøre næsten overalt. Fjorten minutter på et trin trappe maskine vil brænde 100 kalorier, men trappen i dit hus, lejlighed eller kontor bygning vil arbejde lige så godt.

Related Articles