Hvordan man skriver Jingles

Hvordan man skriver Jingles

Jingler er de iørefaldende sange bruges i reklamer. Jingler er ofte skrevet specielt til kommercielt og produktet. Målet med en jingle er at sidde fast i forbrugerens hoved, øge sandsynligheden for han vil købe produktet. Mens bliver en jingle forfatter er ikke så glamourøst som at være en rockstjerne, kan jingle skrivning være meget indbringende. Hvis du er interesseret i jingle skriftligt, er der flere vigtige ting du skal gøre.

Instruktioner

1 Lyt til nuværende jingles. Hvilke metoder bruger de? Hvilken lyd har de? Dette vil hjælpe dig med at skrive din egen jingles.

2 Lær tone af produkt og ad. Er det en sjov, happy-go-lucky annonce eller en alvorlig kommerciel om en sygdom? Du vil matche din jingle til tonen i annoncen.

3 skrive en enkel sætning, der opsummerer produkt eller annonce. Eksempel: "Jeg vil gerne købe verden en Coke" var et kæmpe hit i 1970 ' erne for Coca-Cola, mens Wrigley's Doublemint Gum senere brugt, "Double din fornøjelse, fordoble din fornøjelse." Sloganet kan selv gives til dig af agenturets virksomhed eller annonce.

4 skriver yderligere tekster, hvis annoncen vil have tid. Holde linjerne kort og relateret til tone af produkt og ad.

5 Skriv en melodi i vokalerne for de ord, du skrev. For en vellykket jingle skal denne melodi være iørefaldende så lyttere vil huske det.

6 skrive musik til at ledsage melodien. Musik skal passer tonen i annoncen. For eksempel, en annonce med revving motorcykler kunne have gavn af tung, forvrænget guitar, mens en annonce for et hospital er mere egnet til klaver og cello.

7 spille din jingle til en ven, familiemedlem eller musiker. Få feedback på kvaliteten af din jingle. Foretage ændringer baseret på forslag, hvis du er enig.

Related Articles