Hvordan at slippe af silkeorme fra træer

Hvordan at slippe af silkeorme fra træer

At slippe af silkeorme fra et træ kræver en afbalanceret fremgangsmåde. Sprøjtning træet med insekticider vil dræbe silkeormene, men det vil dræbe næsten alle andre fejl. På den anden side du kunne fjerne silkeorme reden ved håndkraft, men ormene vil langsomt gøre deres vej op i træet igen. Den bedste fremgangsmåde er at udnytte orme begrænset kost. Andet end mulberry blade vil sandsynligvis slå dem ihjel. At indføre salat til orme kost vil afhjælpe problemet avlen og holde mest andre insekter sikker.

Instruktioner

Bruge salat til at slippe af silkeorme

1 rive eller skåret ud stykker af icebergsalat og placere dem i en plasticpose. Størrelsen af salat stykker bør være stor nok til silkeorme at se. En større størrelse også oprette en stærk duft, der vil tiltrække ormene.

2 Placer plasticpose i lommen eller et sted, der er let tilgængelige, men ikke beholde det. Du vil sandsynligvis nødt til at klatre op en stige for at nå silkworm reden, så du bliver nødt til at holde hænderne fri til at klatre op ad stigen sikkert.

3 udfolde din stigen ved siden af træet og finde silkworm reden. Det er let identificerbare, som det vil være store og bomuld-lignende. SilkWorm reder er også lidt gennemsigtig.

4 Fjern salat fra plasticpose og placere brikkerne rundt i reden. Forsøg at dække alle veje til reden med salat, så silkeormene ikke kan gå nogen steder uden passerer eller rejser over salat. Dette vil i høj grad øge chancerne for silkworm spise salat.

5 vende tilbage efter en uge til at se, om der er nogen aktivitet inde i reden. Hvis det er tilfældet, skal du placere mere salat rundt i reden. Silkeormene er blevet dræbt med succes, hvis der ikke er nogen aktivitet i reden. Fjerne reden med din hånd og bortskaffe det i en affaldsspand, når du er sikker på alle silkeorme er blevet dræbt.

Related Articles