Hvordan du udskifter en ventil stilk kerne

Hvordan du udskifter en ventil stilk kerne

En af de mest almindelige årsager til et fladt dæk er en utæt ventil stilk kerne. En ventil stilk kerne er en lille enhed, der kan være gevind og unthreaded ud af ventilen stamceller. Denne lille kerne giver dækket skal være oppumpet men begrænser luft fra vej tilbage ud. Små stykker af vragdele kan indtaste kernen får det til at funktionsfejl. Denne aflejringskegler forårsager kerne at holde sig og kan resultere i luften lækage. Dæk centrene bruger en særlig ventil stilk core-trække-værktøj til at erstatte og ophæve denne enhed.

Instruktioner

1 fjerne ventilen stamceller cap ved at dreje det mod uret. Indsæt valve stilk core-trække-værktøjet og drej den mod uret, indtil kernen er fjernet fra stilken. Smide den gamle kerne.

2 Indsæt en ny ventil stilk kerne i ventilen stamceller med den frie hånd. Skub det ned i stænglen med ventilen stamceller core-trække-værktøjet. Drej værktøjet med uret til tråd kernen i stilken.

3 tråd kernen indtil luftstrømmen kommer ud af ventilen stamceller stopper. Fylde dæk med luft at sikre ventilen stamceller ikke er utætte. Sprøjte vand ind i ventilen stamceller til at kigge efter utætheder i den nye kerne. Blæse ud i vandet med en Luftslange og erstatte ventil stilk kasket.

Related Articles