Hvordan man kan male taget af en bil

Hvordan man kan male taget af en bil

At have en bil malet af en professionel kan koste en masse penge. Men du kan male din bil selv, men du skal sikre, at du er fuldt engageret, som opgaven kræver tid, indsats og præcision. Male taget af en bil er en fælles tendens i moderne samfund, og gør det muligt for ejeren af en bil til at tilpasse lakken på bilen passer bedre til hans eller hendes personlighed.

Instruktioner

1 vask taget af din bil til at befri den snavs eller støv. Du skal muligvis bruge fedt remover til enhver genstridige områder. Maling vil ikke obligation korrekt til din bil, hvis overfladen ikke er ren.

2 Sand ned nogen områder, der er ru eller hævet. Bruge et groft stykke sandpapir, til områder, der er meget groft og fint sandpapir til at udjævne mindre områder.

3 dække alle vinduer og spejle med papir eller plast stukket ned med malertape.

4 anvende primer til bilens tag til at gøre det muligt malingen til at holde sig til dit køretøj. Sørg for at sprede det jævnt. Hvis du arbejder i en garage, åbne alle døre og vinduer for at sikre korrekt ventilation. Tillad primer tørre grundigt.

5 male taget af din bil, ved hjælp af enten en børste eller en sprøjtepistol. Spred en base coat, og lad tørre i 15 minutter før du anvender det andet lag. Tillade det andet lag tørre grundigt.

6 Aapply en klar lak på taget af bilen. Du skal anvende mindst tre frakker, forlader hver frakke til tørre i 15 minutter.

Related Articles