Hvordan man strække den lavere spænding Wire for en kæde-Link

Hvordan man strække den lavere spænding Wire for en kæde-Link

Spænding wire bruges på kæde-link hegn til at stivne og styrkelse af hegnet. Det løber langs top og bund af hegnet. Det er fastgjort til de ende indlæg og er strakt tidligere linje indlæg. Det er installeret på den samme side af stillingen som kæden link. Uanset om du installerer spænding wire på toppen, bunden, eller begge dele, vil det følge de samme installationsprocedurer og skal være strakt ud til at sikre korrekt installation.

Instruktioner

1 gå langs kæde link hegnet og inspicere spænding wire langs bunden af hegnet. Kontrol det er installeret på den samme side som linket kæde. Kontroller, at det er sikkert omkring alle ende indlæg.

2 Pak kablet fra kommer en lang omkring den første ende post. En come-langs bruges til at strække den lavere spænding wire og spænde det på plads. Frigivelse og pull ud 10 fødder kabel fra come-a-lang. Tilslutte et kabel aftrækker til ratchet slutningen af come-a-lang.

3 Vedhæft spænding wire til kabel puller. Skru håndtaget af kommer en lang at stramme spænding wiren på plads. Bøje spænding wire hvor det sløjfer i møtrik og bolt på ende post.

4 skær seks inches forbi denne bøje med bolt kuttere. Fisk loopes slutningen af wiren gennem møtrik og bolt. Pak det omkring ende post og Gentag processen for de andre sider af hegnet. Inspicere spænding wire og kontrollere det er sikret stramt på plads.

Related Articles