Sådan installeres en sekundær Breaker Box

Sådan installeres en sekundær Breaker Box

Når en tilføjelse er foretaget et hus eller elektricitet skal køres til en separat bygning, installere en sekundær breaker box er en god måde at håndtere de ekstra kredsløb, der er nødvendige. Et enkelt kredsløb i boksen vigtigste breaker bliver den strømkilde, der driver boksen sekundær breaker. Det andet panel er forbundet på samme måde, som de vigtigste panel, men med mindre strøm tilgængelig.

Instruktioner

1 Sluk den vigtigste breaker i boksen 200-amp breaker. Brug en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder dækslet på boksen og afsætte dækslet. Indsæt enden af 240-volt ledning i boksen breaker gennem en af portene på kanten af panelet. Forlade omkring 18 inches af wire hængende inde i boksen vigtigste breaker.

2 køre anden enden af 240-volt wire til placering af boksen sekundær breaker. Fjern dækslet fra boksen sekundær breaker ved at fjerne de skruer, der holder det på plads. Brug skruer til at fastgøre kassen til væggen eller til studs inden for muren. Boksen vil have skruehuller i ryg og side af boksen til dette formål.

3 Indsæt enden af kablet i boksen sekundær breaker gennem en port i kanten af boksen. Brug bidetang for at skære wiren inde i kassen, så omkring 18 inches af wire er efterladt inde i kassen. Brug wire strippere for at fjerne omkring 12 inches af den ydre isolering fra wire inde i begge bokse. Strip omkring en tomme af belægningen fra hver af de mindre ledninger med wire strippere. I boksen vigtigste breaker Indsæt de to sorte ledninger eller en sort og en rød tråd i slot under skruerne på en 240-volt breaker.

4 spænd skruerne for at sikre ledninger til breaker. Klip breaker på power busser kører ned midt i boksen breaker. Vedhæfte den hvide og nøgne ledninger eller hvid og grøn ledninger under to skruer i den neutrale bus side eller nederst i boksen vigtigste breaker. Erstatte dækslet på boksen vigtigste breaker og indsætte og stramme skruerne for at fastgøre den.

5 tilbagevenden til boksen sekundær breaker. Fastgør de to sorte ledninger eller en sort og en rød tråd til de vigtigste breaker i boksen sekundær ved at skubbe enderne ind i åbningerne under skruerne og stramme skruerne. De hvide og nøgne eller hvid og grøn ledninger bliver indsat i slot i slutningen af den neutrale bus og sikret ved at stramme skruen, der er over slidsen.

6 sæt ledningerne til de kredsløb, som sekundære breaker box vil kontrollere ind i boksen gennem portene i kanten af boksen. Skære og fratage ledningerne på samme måde som før. For 120-volt kredsløb, Indsæt den sorte ledning i slot på en 120-volt breaker og stramme skruen for at holde det fast på plads. Klip breaker til magten bus. Hvid og nøgne ledningerne er fastgjort under to skruer på den neutrale bus.

7 Connect 240-volt kredsløb ved at knytte de to sorte ledninger fra 240-volt ledning til en 240-volt circuit breaker på samme måde som beskrevet ovenfor. Hvid og nøgne ledningerne er fastgjort under skruer på den neutrale bus. Erstatte dækslet på boksen sekundær breaker, når alle kredsløbene er på plads. Tænd de vigtigste breakers i begge kasser for at genoprette magten og færdiggøre jobbet.

Related Articles