Hvordan man behandler en koronar hov byld

En koronar hov byld er en farlig bakteriel infektion, der ofte er udviklet af en hest efter en skade til koronar, som ligger hvor hoven møder huden. Nogle tegn på en koronar hov byld er nedskæringer eller blødning på webstedet infektion, varme eller hævelse nuværende langs kronranden, hesten nægter at lægge meget vægt på det skadede ben og rastløshed eller moodiness. Eventuelle ændringer i din hests adfærd giver anledning til en lægeundersøgelse. Da koronar er ansvarlig for væksten af hoven, skal eventuelle byld ligger der behandles straks. Bylder kan behandles uden en dyrlæge, så længe dyret forbedring og it synes ikke at være i smerte.

Instruktioner

1 Fjern sko fra hoven, der viser bylden. Forkert skoning er en årsag til hov bylder og forlader skoen på giver mulighed for infektion at videreudvikle.

2 Bland en spand med 3 gallon af varmt vand og 5 kopper Epsom salte. Placere hestens hov i spanden og lad det i blød i 10 minutter. Fjern hoven fra spanden og tørre det ud, forlader det på et rent, tørt håndklæde.

3 Anvend en pasta fremstillet af 1/4 kop Epsom salte og en kop af blid jod til bylden. Du kan få blid jod, der er kun 1 procent reel jod, på enhver veterinær levering butik. Når bylden er dækket med grødomslag, wrap koronar i rene bandager. Du kan sikre dette først med veterinære tape og derefter med gaffatape.

4 Fjern grødomslag og forbinding to gange hver dag og anvende en ny grødomslag og forbinding. Fortsæt denne behandling for en uge. Hvis bylden ikke er forbedret, se din dyrlæge til at spørge om andre behandlingsmuligheder.

5 Fortsæt at udøve din hest hver dag, men gør det forsigtigt. Ikke ride det eller gøre det køre---langsomme gåture på bløde jord er bedst. Heste med kronranden abscesser kræver resten, korrekt ernæring og medicinsk pleje du vil give dem.

Related Articles