Hvordan du forbereder grisens fødder

Hvordan du forbereder grisens fødder

Nogle dining entusiaster er glade for at lovprise dyder grisens fødder og ambrosia venter dem, der vover at prøve dem. Grisens fødder er ikke så frastødende eller eksotiske som du måske tror. I virkeligheden, er de en gammeldags sjæl mad, der var ofte kogt og serveres som en ugentlig korte for folk på et stramt budget. Grisens fødder er en alsidig kød for kokke og en god kilde til protein.

Instruktioner

Forberedelse

1 bede slagteren om grisens fødder, fordi de er ofte holdt frosne og lagret i ryggen. Du kan også have slagteren split og skær dem i stykker for dig, afhængigt af hvordan de er at være kogt og serveret.

2 fjerne hår ved at holde over en åben flamme eller ved hjælp af en barberkniv.

3 vask grundigt i vand.

Kogt

1 Opdel fire grisens fødder i halve på langs.

2 hak to mellemstore løg, to stilke selleri og en fed hvidløg. Forberede et laurbærblad, 1 tsk salt, 1 kop hvid eddike, 1 tsk sort peber, 3 tsk knust rød peber, og grill sauce målt efter smag.

3 Tilføj alle ingredienser til en stor gryde og dæk dem med vand. Bring i kog over medium-høj varme og mindske for at simre. Dække gryde og kog ca. tre timer. Omrøres lejlighedsvis.

Sødt og surt

1 blanch grisens fødder ved at hælde kogende vand over dem i et minut.

2 brun i olie. Tilføje 59.1 ml. ingefær, 2 spsk vegetabilsk olie, 2 1/2 kopper sort risvineddike, 1/4 kop hvid eddike, 1 kop vand og 1/2 tsk salt.

3 cover og koge over medium-lav varme i en til to timer. Stir lejlighedsvis at forhindre stikning.

4 Placer otte flåede hårdkogte æg i puljen. Cover og lad stå for en dag. Genopvarmning og tjene.

Dybstegte

1 kombinere grisens fødder, 6 kopper kylling stock, 1/2 bundt timian, en hakkede løg, to Snittede gulerødder og 1 tsk peberkorn i en stor gryde. Lad det simre i ca. fire timer. Fjerne svin fødder og lad afkøle.

2 i en lille overdækket gryde, koge 1/4 hakket løg, to fed hakket hvidløg og et strejf af salt i 1 spsk olivenolie ved svag varme, til syv minutter. Cool og rør 1 tsk hakket timian og 1/2 tsk hakket rosmarin.

3 Fjern knogler fra grisens fødder. Dette vil kræve en smule vride og trække. Lægge hver fod på et stykke plastfolie. Sprede herb blanding på hver og rul stramt. Binde enderne og opbevares i køleskab natten over.

4 sætte 1 kop mel i en skål og 1 kop tørrede rasp i en anden. Tilføj tre, let pisket æg æggeblommer, 3 spsk vand og 2 tsk brun sennep i en skål.

5 udpakning grisens fødder og skæres i skiver. Dyppe dem i mel, æg vask og rasp. Lad hvile i en halv time.

6 forvarme olien over medium-høj varme. Tilføje et par skiver ad gangen og steg indtil gylden brun. Dræn på papirservietter og drys med salt.

Related Articles