Ideer til et rum med en mørk valnød gulv

Ideer til et rum med en mørk valnød gulv

Valnød gulve er en relativt moderne gulvmateriale, som det er installeret for at blive set og ikke dækket med væg til væg-tæppe. Dette betyder ikke, at det kun passer moderne stilarter, dog, så tager inspiration fra farven på gulvet til at vælge en udsmykning stil, der passer til din livsstil samt dit hjem.

Landstil

Hvis din smag tenderer til den hjemlige og håndlavede, par mørk valnød gulvet med enkle, føler naturlige møbler og antikviteter til at oprette en country cottage. Dette look virker særligt godt med slidte, gamle gulvbrædder. Du behøver ikke at matche objekter også omhyggeligt så kilde simpel Shaker stil stole og vintage tabeller i forskellige træsorter, og parret med korssting prøvetagere og patchwork quilts. Objekter skal have en følelse af historie så bør vises brugt og elsket. Zefyr gardiner vil fuldføre udseendet.

Minimal

Minimalistisk stil blev almindelig i 1990 ' erne og er stadig meget i bevismateriale i dag. Ideen er at pare ned ejendele til kun de attraktive og væsentlige. Hvis valnød gulvbrædderne er i god stand, matche dem med simpel skulpturelle møbler og hvide monteret kabinetter rejst fra gulvet med en skygge forskel, der er et mellemrum mellem kabinetterne og gulv, der på grund af den skygge, lavet, gør skabene synes at flyde. Mørk valnød vil virkelig øge den hvid indretning. For en virkelig minimal look, holde udseendet rene, hvide og usminket så ingen personlige ejendele er på showet. Dette look er kun for pæne og ryddelige mennesker, der ikke har noget imod en masse oprydning og rengøring.

Oriental

Valnød gulve ville være det ideelle udgangspunkt for en orientalsk ordning, især hvis de er af en mørkere farve, eller hvis du ikke har noget imod farvning dem. Installere papir skærm værelse delelinjer og lav siddekrog med masser af silke puder. Vælg tapet med motiver af cherry blossom eller drager i nuancer af rød eller pink, og accessorise med varmt lakeret tilbehør og antikke te kister. Smykker lavet af jade vil fuldføre udseendet, og rød papir lanterner ville se godt ud afspejler off en valnød gulv.

Midten af århundredet moderne

En midten af århundredet moderne look ville ideelt set passer til en valnød gulv. Modernistiske møbler design lavet af buet plastik i lyse falske farver, ligesom krikand blå og limegrønne, kontrast godt med integriteten af en valnød gulv. Accessorise med vintage tekstiler med rumalder tema designs, palisander tabeller med tilspidsede ben og atomic-stylet ure. En kaste tæppe i en shag bunke vil fuldføre udseendet.

Related Articles