Hvordan til at oplade Cr2032 batterier

Hvordan til at oplade Cr2032 batterier

Et CR2032-batteri er en lithium ion celle akkumulator fabrikation til intern brug af elektroniske produkter. Disse batterier er almindeligt anvendt i små elektroniske enheder, som regnemaskiner, ure, kameraer, videokameraer, elektroniske spil og personlige digitale assistenter. Opladning af et CR2032 celle batteri kan bestå af sætte det elektriske element i en strømadapter eller fjerne batteriet fra enheden og placere det i en batterioplader. Dette kan være nemt eller vanskeligt afhængigt af produkt, som du vil fjerne batteriet.

Instruktioner

1 slå varen fra ved at trykke på "Power"-knappen.

2 Fjern CR2032 batteri fra den elektroniske enhed når batteriet er dødt eller døende. Henvise til brugervejledning for det specifikke produkt, hvorfra du vil fjerne batteriet.

3 Placer batteriet eller batterier i en mønt celle batterioplader. Følg vejledningen i batteriet boliger enhed med hensyn til om der skal anbringes i batteriets negative eller positive side op. Nogle flere batteriopladere kræver alle batteri pladser skal udfyldes for at sikre lige og korrekt opladning.

4 sæt batterioplader i en stikkontakt. Batterierne vil automatisk starte opladningen. Oplade batteriet, indtil batterierne er helt opladede. De fleste batteriopladere har et rødt og grønt lys. En rød lampe angiver batterierne stadig opladning, grønt lys indikerer batterierne er helt opladede.

1 slå varen fra ved at trykke på "Power"-knappen.

2 sæt strømadapteren, der fulgte med enheden i en stikkontakt på varen.

3 sæt anden enden af lysnetadapteren i en stikkontakt. Når tilsluttet, vil strømadapteren opkræve CR2032-batteriet.

Related Articles