Hvordan installerer jeg tungen & goove paneler?

Tunge og not paneler er oftest installeret i en lodret måde. Enkelte stykker har en tunge, eller fremspring, på den ene side og en rille på den anden. Tungen af ét stykke passer ind i rillen på den næste, at skabe en solid træ væg. Installation af paneler i tunge og not kræver grundlæggende snedkeri færdigheder og værktøjer.

Instruktioner

1 søm det første panel lodret på et hjørne af lokalet, med tungen i panelet over for resten af væggen rummet. Brug en plan til at placere panelet nøjagtig lige, både vertikalt og horisontalt. Søm i den eksisterende væg studs eller gipsvæg med 1-tomme efterbehandling negle vinklet gennem tungen og ind i kroppen af paneler og væg.

2 Placer det andet panel, så rillen passer over tungen af først. Rillen bør skjule negle af den første helt. Søm tungen af det andet panel på samme måde som først: ind i eksisterende væggen studs eller gipsvæg med negle vinklet gennem tungen og ind i kroppen af paneler og væg.

3 Fortsæt på samme måde indtil hele væggen er træpaneler. Du vil sandsynligvis skal skære det sidste stykke til den rette bredde. Fortsæt rundt i lokalet på samme måde.

4 Skær hjørnet trim til størrelse, ved hjælp af en bispehue boks og så. Søm på plads.

5 Tilføj baseboard trim, ved hjælp af boksen mitre til gering hjørne stykker.

Related Articles