Sådan testes jord saltholdighed straks

Sådan testes jord saltholdighed straks

Jord saltholdigheden er foranstaltning af natrium findes i jord. I rige, lerede jord med god dræning, kan jordens saltholdighed være meget lav. Men i jorden fundet nær havet, områder med dårlig dræning eller sandjord hvor vand dræner meget hurtigt og efterlader mineralforekomster bag, jorden kan være meget saltvand. Planter vokser ikke godt i saltholdige jord. Selv om mange jord laboratorier kan teste din jord saltholdighed niveau, kan disse tests tage op til tre uger til at producere resultater. Du kan teste din jord saltholdighed straks ved hjælp af en saltholdighed meter.

Instruktioner

1 grave en jordprøve fra seks placeringer på tværs af dit felt. Bland prøver i en spand og sprede dem over en avis til at lufttørre.

2 udvælge store snavs som græs, rødder, sticks eller klipper. Bryde op nogen store clods af jord.

3 Fyld en ren glaskrukke med 1 del jord og 5 dele destilleret vand. Læg låg på krukken og ryst for tre minutter at grundigt opløse enhver natrium i jorden i vandet.

4 Anbring krukken afsat til et minut og give løsningen at løse.

5 tænde saltholdighed måleren og placere sonden i vandet. Lad ikke sonden røre jorden i bunden af beholderen. Måleren viser saltholdighed af jorden i den digitale udlæsning.

Related Articles