Sådan Paint falske murværket

Sådan Paint falske murværket

Murværket tilføjer en varm, naturlige touch til et hjem. Mens pejse, vægge og kapper står i sten give et værelse en udendørs, hjemlig følelse, er rigtige klipper installeret af en stenhugger dyre. Faux maleri, der skaber en illusion af sten eller andre materialer, der stammer fra en omkostningsbesparende foranstaltning i det gamle Egypten. Fra en simpel tekstureret overflade til at oprette enkelte klipper, er faux maleri inden for kapacitet selv amatør malere.

Instruktioner

1 Fjern alle lamper, skifte plader, billeder, negle, gardiner og andre objekter, der er knyttet til eller i nærheden af væggen.

2 tape rundt i kanten af området skal males. Også tape windows, støbning, trim eller andre områder, som ikke vil males. Tryk kanterne ud for zonen maleri nedad.

3 Fjern i nærheden møbler fra området. Sætte støv ark ud for væggen og tilbage 5 fødder for at lette at flytte rundt.

1 Anvend drywall sammensatte på væggen ved hjælp af en murske.

2 anvende et 1/4-tommer tykt lag. Må ikke bekymre dig om at gøre en glat overflade.

3 Tryk på murske fladt mod våde sammensatte og trække det væk hurtigt. Dette skaber en sten tekstur. Glat ned nogen skarpe toppe, forlader tekstur intakt. Gøre dette med hele området.

4 Lad stoffet tørre grundigt, mindst 24 til 48 timer. Beskytte den fra at få væltet eller ridset i løbet af denne tid.

1 Anvend en base coat latex maling på din klippevæg med en rulle. Vælge en lys beige eller æggeskal. Det vil være farven af mørtel mellem stenene.

2 tegne rock figurer på væggen med blyant. Start fra bunden og opbygge hver række på nedenfor. Vælg en figur som rund eller rektangulær og variere størrelser til at ligne rigtige klipper.

3 tape linjer mellem klipperne med 1/2-inch maler tape til at ligne mørtel til at tilføje en autentisk udseende til din klippevæg.

4 tape de linjer parallelt med gulvet og væggene. Variere dem lidt, som hvis omkranser faktiske klipper eller direkte mellem stenblokke.

1 brug en svamp eller klud til at oprette udseendet af sten ved at anvende en mørkere farve af Faux sten glasur. Aftørre overskydende straks og lad glasuren trænge igennem stoffet.

2 arbejde på hver sten særskilt for en autentisk sten look. Anvende en mørk glasur først. Lad det tørre og derefter anvende lysere glasurer. Brug mindst tre farver til at give din klippevæg dybdevirkning. DAB glasur til at øge tekstur.

3 Fjern den maler tape forsigtigt og anvende den letteste glasur på linjerne for at skabe udseendet af mørtel omkring klipperne.

Related Articles