Sådan blonder en læder tegnebog

Sådan blonder en læder tegnebog

Læder snøring skaber en tyk vævning af metervarer rundt i kanten af et stykke. Dens formål er ikke blot at se god, men også for at beskytte kanterne af en læder stykke fra slid og ælde. Det er ofte bruges på tegnebøger, da de er særligt tilbøjelige til at blive båret. Du kan tilføje læder snøring til en tegnebog, som du har enten foretaget eller en du har på hånden med brug af et par enkle værktøjer.

Instruktioner

1 Åbn tegnebogen og placere den med det udvendige opad. Placer en lineal langs den nederste kant.

2 Kør en overstitch hjul langs den nederste kant, bruger linealen som guide til at gøre en lige linje. Overstitch hjul ligner spurs. De indbetaling mærker på læder, der markerer steder hvor vil udstansede huller senere. Brug linealen og overstitch hjulet langs hver side af tegnebogen.

3 Placer spidsen af en læder punch til en af de varemærker, der er foretaget af overstitch hjul. Tryk på bagsiden af punch med en gummi eller trækølle. Brug ikke en metal hammer eller du vil skade punchen. Punch skaber et hul i læderet. Gentag punch proces for hver mark, efterladt af overstitch hjul.

4 tråd læder blonder gennem en leatherworking nål og begynder at snøre kanterne af tegnebogen. Selvom du kan prøve mange former for syning, den nemmeste og mest almindelige er slags søm whipstitch. Til at begynde at whipstitch, skal du køre kniplinger gennem et af hullerne i tegnebogen. Kun gør dette for et lag af læder, ikke begge dele.

5 trække de to lag af læder fra hinanden med fingrene for at udsætte indvendigt. Træk snøring gennem, indtil der er på de fleste en tommer lange hale på indersiden af tegnebogen. Brug en kniv til at skære et hul i blonder. Tråd kniplinger gennem sin egen hale, og derefter ud en tilstødende hul i tegnebogen. Dette sikrer snøring og sikrer det plejer at komme fortrydes. Tryk de to lag af læder tegnebogen sammen igen, når du er færdig.

6 Begin snøring op sider af tegnebogen med en whipstitch. For at gøre dette, simpelthen loop snøring over kanten af tegnebogen og køre det igennem den næste hul. Dette skaber snøring, der svarer til en spiral bundet notesbog. Sørg for, at sløjferne er temmelig stram.

7 køre snøring under tre af sløjferne, når du er færdig. Skær snøring med et par sakse.

Related Articles