Kreative Bordblomster med grøntsager

Kreative Bordblomster med grøntsager

Oprette tabel centrepieces med grøntsager kan synes en kedelig og ulige valg, men det er langt fra kedelig. Farver, teksturer og former findes i vegetabilske verden giver interessante detaljer til enhver dekoration. Du kan have til at tænke uden for boksen og grave dybt ned i din fantasi, men grundlæggende grøntsager kan blive et attraktivt nok for rivaliserende enhver blomster buket omdrejningspunktet.

Indrettede græskar

Grøft det barnlige udseendet af udskårne græskar i år og dekorere dit spisebord med en mousserende græskar omdrejningspunktet i stedet. Vælg en store græskar som omdrejningspunkt og fem mini græskar som dekorative accenter. Male den store græskar med guld metallak. Stencilen sølv blade omkring den tørrede guld græskar med en maling pen. Male små græskar sølv og dekorere dem med bladguld stencils. Scatter et par silke efterårsblade i midten af bordet. Placere den store græskar i midten og Placer de mindre græskar rundt om den. Du kan også udelade den store græskar før maling til at gøre det til en vase, hvis du leder efter en fancy dekoration. Tilføje en høst-tema buket med hvede, lavendel og grønne grene til vase til at oprette en imponerende omdrejningspunktet.

Moderne artiskok

Bland hele artiskokker og friske tranebær til at oprette en vegetabilsk midtpunkt med en fed og moderne stil. Start med en stor, høj, rektangulære, klart glas vase for hver omdrejningspunktet. Placer nok lille artiskokker i vase til at oprette en tyk streg og dække med koldt vand. Tilføje et tykt lag af tranebær til vasen, mere vand, artiskokker, mere vand, og så videre indtil vasen er næsten fuld. Det kolde vand øger den gnistre faktor og hjælper med at holde producere frisk.

Landskab asparges

Surround en metal kaffe dåse med høje stængler af asparges til at skabe et landskab vase til en grøntsags- og buket. Slide en elastik rundt om en ren kan og skub i asparges stilk, sørge for spidserne er lidt højere end kan. Wrap tynde sejlgarn omkring asparges til at sikre og skjule elastikken, startende fra bunden og binde sejlgarn i en lille sløjfe på toppen. Fyld den vegetabilske vase med en blussede buket af solsikker, purløg, rabarber stilke, citrongræs og frisk hvede. Holde omdrejningspunktet i et køligt/koldt indtil det skal bruges til at forhindre visnen.

Radise Topiary

Vær kreativ med radiser til at gøre en romantisk topiary midtpunkt med en funky touch. Købe en skum topiary form med bold top, stick trunk og pot-formet skum base. DAB nogle lim inde i bunden af en lerkrukke. Placer topiary base i gryde og dækkes med bark chips til at sikre. Skyl hver radise og dup tør. Holde den øverste halvdel af en tandstikker i toppen af radise. Stikke den resterende tandstikker til skum bold. Gentag processen indtil hele bolden er dækket med radiser. Binde en radise-farvede bue omkring mundingen af puljen og placere kernen på bordet.

Related Articles