Hvordan man opbygger en gedemælk kaste

Hvordan man opbygger en gedemælk kaste

Geder tilbud godt mælkeproduktion i forhold til mængden pleje, de har brug for, og deres mælk er naturligt homogeniseret. En enkelt mælk ged kan let give en halv gallon mælk om dagen. En mælk stald er en vigtig komponent i gedehold. En ren, tør placering at malke din ged vil give års brug og fremme sundheden for din besætning.

Instruktioner

1 find et område velegnet til mælk skuret, helst 100 fødder fra fodring stativer. Overveje afstanden skulle transportere ged fra gården og mælken til opbevaring.

2 læg det område, du vil bruge. Overvej antallet af geder du agter at mælk på én gang. Den mindste stald kræver plads til en ged og en person, eller mindst 6 af 6 fod.

3 hæld en glat betonunderlag som både foundation og gulv. For at tilskynde til renlighed, bør gulvet frit af halm, hø, foder og strøelse.

4 oprejste vægge ved stabling betonsten og mørtel, eller gøre et ramme muren, at sætte krydsfiner på studs 24 inches på centrum. Højde inde bør rumme den højeste person ved hjælp af skuret. Undgå bygning kort døråbninger, som kræver ducking.

5 ramme taget ved hjælp af mindst 2 x 6 tommer tømmer. Vedhæfte en standard rullesten tag over krydsfiner pyntede, eller for økonomien bruge bølgepap tagmateriale skruet på lamellerne hver 12 inches. Klar plast tagmateriale vil tillade lys i skuret.

6 opbygge luftstrøm til design med høj ventilationskanaler eller windows, omhyggelig med at undgå direkte kladder i området malkning.

7 opbygge en ophøjet platform træ eller metal. Mindst 1 fod fra jorden vil tillade dig at nemt at komme til yveret og patter. Et nøglehul standeren giver en ged til foder under malkningen. Dette holder hendes stadig under oplevelsen.

8 overveje en hylde til din malkning værktøjer: kopper for afprøvning mælk og rengøring af patter og foder opbevaring. Installere en krog på væggen for rustfrit stål mælk spand. Det ville være uheldigt at miste en dag mælk til en egensindige hov.

9 Valgfrit: installere en vask til at vaske, før og efter malkning.

Related Articles