Instruktioner om hvordan man bruger en zyliss mandolin slicer

Instruktioner om hvordan man bruger en zyliss mandolin slicer

For at lave mad ensartet, skal stykker af fødevarer skåret eller hakket i en ensartet størrelse. Professionelle kokke har benytter en værktøj alarmeret en mandolin i årtier til hurtigt skær bunker af grøntsager i en restaurant. Mandoliner er ekstremt skarpe og ofte alt for farligt for den gennemsnitlige casual kok til at overveje at bruge. Zyliss mandolin slicer tilbyder hjem kokken alle bekvemmeligheden ved hurtig og ensartet udskæring sammen med Smart sikkerhedsfunktioner, der gør det korrekt for et hjem kok til at bruge.

Instruktioner

1 vask og rense dit arbejdsoverflade. Dine skiver af fødevarer vil falde under mandolin på bordet, så at have en ren arbejdsoverflade er afgørende for at forhindre fødevarebårne sygdom.

2 vaske dine grøntsager eller frugter til at fjerne snavs eller kemikalier, der kan være på hudens overflade.

3 Placer mandolin kroppen på den tabel eller arbejde overflade. Vælg Indsæt, skal du afhængigt af tykkelsen af din ønskede udsnit og om du ønsker regelmæssig skiver eller julienne strimler. Tryk ned på Indsæt på toppen af basen til at låse det på plads.

4 snap indehaveren af fødevarer på enten højre eller venstre kant af mandolin base, afhængigt af om du er venstre- eller højrehåndet.

5 Læg et stykke af vasket mad inde indehaveren af klar plast mad. Skubbe ned mad holder låget over maden til at fastgøre den.

6 skub kortholderen op og ned længden af selve mandolin. Dette vil forårsage mad skal køres over bladet flere gange, udskæring vegetabilske kroppen i ensartede skiver.

Related Articles