Hvordan at spille 16 Domino spil

Hvordan at spille 16 Domino spil

Domino er små rektangulære blokke bruges til at spille en række forskellige spil. Hver blok er delt i halve, med hver halvdel, indeholdende mærkning med numre fra nul til seks eller nul til tolv. Seksten Domino, også kendt som mexicanske tog, eller simpelthen tog, er en fælles domino spil ved hjælp af "Dobbelt tolv" Domino, som indeholder nul til tolv markeringer på hver halvdel af hver domino.

Instruktioner

1 håndtere Domino. Hver spiller modtager en række dominobrikker, med forsiden nedad. Op til 4 spillere modtage 15 hver. Fem eller 6 spillere tage 12 hver, og 7 eller 8 spillere tage 10 hver. De resterende Domino er venstre ansigt ned i midten af bordet. Denne bunke kaldes boneyard.

2 Arranger Domino. Hver spiller arrangerer hans Domino, således at de står på en kant, vender spilleren, således at de andre spillere ikke kan se deres værdi.

3 bestemme, der vil lægge den første domino. Spiller med 12-12 domino (domino med 12 prikker på hver ende) begynder. Hvis ingen har dette stykke, skiftes spillerne tegning fra boneyard indtil nogen trækker den 12-12.

4 begynde spillet. Spilleren med de 12-12 steder det opad på bordet.

5 Opret et domino tog. Hver spiller skaber sit eget tog. Det starter med den spiller, der har spillet den 12-12. Han fortsætter med at placere Domino ved siden af den 12-12, med sider med som antallet af dots rørende. Hans første spiller skal være en domino med 12 prikker på den ene side at spille ud den 12-12. Hvis for eksempel en 12-4 er spillet, 12 ville være rørende den 12-12, og den næste domino skal spilles skal have en 4 på den ene side, at røre ved de andre 4.

6 Fortsæt spiller rundt om bordet med uret, med hver spiller at spille så mange stykker som han er i stand til, starter ud af den 12-12. For første runde af vender kun spille spillere så mange stykker som de kan.

7 fortsætte med den næste runde. For anden runde af drejninger, er spillere tilladt at spille kun en domino på hver tur, medmindre de spille en dobbelt (domino med det samme antal prikker på hver side). Hvis en dobbelt spilles, skal du spille en anden domino. Hvis spilleren er i stand til at spille en anden domino, skal følgende spilleren spille en dobbelt på hans tur, kaldet "opfylder dobbelt." Hvis han er i stand til, går spille rundt om bordet, indtil en spiller kan tilfredsstille dobbelt.

8 spille, indtil en spiller ikke er i stand til. Hvis en spiller ikke kan spille, han trækker en domino fra boneyard, og spiller det hvis det er muligt. Hvis han er stadig ikke i stand til at spille efter tegning, lægger han sin markør på toget. En anden spiller kan nu spille på denne markør, hvis han ønsker, at fjerne markøren og erstatte med en tilstrækkelig matchende domino.

9 Fortsæt indtil én spiller har spillet alle hans Domino, eller ingen er stand til at gøre en spiller.

10 score samlet antal prikker på de resterende Domino som strafpoint for alle spillere med resterende Domino.

11 spille 13 spil. Spilleren med den laveste score er vinderen.

Related Articles