Gave ideer til en tyve-noget pige

Gave ideer til en tyve-noget pige

Shopping for en kvinde i hendes 20s bør ikke være for svært. I denne alder nyde kvinder masser af forskellige ting, fra musik til tøj til spa-behandlinger og alt derimellem. Tænke på kvindens personlighed, interesser og hobbyer, når du begynde shopping. Du kan købe noget ekstravagant, men hvis du vælger den perfekte element, vil det ligegyldigt ikke for hende hvor meget du har brugt.

Spa

Købe hende en gave token for behandlinger på et lokalt spa. Vælg en pakkeløsning, så hun kan vælge, hvad hun ønsker, såsom en manicure, pedicure, massage, ansigtsbehandling eller noget andet. Hvis en spa day er for pebret for dig, kan du overveje at købe kurven i Bad godbidder for hende. Find great-ildelugtende ting som skumbad, lotion, badesalt og body wash.

Sko

Købe hende en sød par nye sko. Skræddersy sko til hendes personlige smag. For eksempel, ville nogle kvinder elske en flot ny par hæle. For den sporty kvinde, vælge et par vandresko eller støvler. En pige, der nyder stranden ville sandsynligvis kærlighed en farverige par flip flops eller lejligheder.

Lektioner

Hjælp hende lære noget nyt med en gave token for lektioner. Der er alle slags erfaringer kan du købe disse dage. Overveje madlavning lektioner, musikundervisning, kunst lektioner, dans eller dykning lektioner. Hvis du vil, købe et sæt af erfaringer for dig selv så godt, som du kan bruge dem sammen.

Fitness

Mange 20-noget kvinder er i fitness. Hvis det er tilfældet for den kvinde, du ude efter, købe hende nogle nye yoga gear, såsom en mat eller en mundering. Købe hende nogle hjem udstyr hun kan bruge, ligesom en ab bold eller en elliptisk maskine. Måske får hun sin træning fra vandreture. Købe hende en ny rygsæk til alle hendes leverancer eller en bog om de bedste vandrestier i dit område.

Hjem

Et hjem tilbehør er altid en vidunderlig gave til en 20-noget kvinde der har for nylig købt hendes eget hjem, eller som for nylig er flyttet på hendes egen. Købe hendes cool køkken elementer, såsom opvakt-farvet porcelæn måling kopper eller en panini maskine. Vælg et monogram tegn for hendes hoveddør eller aromaterapi stearinlys til at give hende hjem en beroligende duft.

Smykker

Give hende noget at hjælpe accessorise hendes garderobe. Vælg et dyrt stykke som en halskæde eller en ring med hendes birthstone. Hvis der er en smule pebret for dig, er der masser flere valgmuligheder. Bare gå til en af hendes foretrukne butikker og se på deres bijouteri. Disse stykker er ofte billigere og helt trendy.

Related Articles