Alternativ til et hovedgærde

Tror at en run-of-the-mill betrukket eller træ hovedgærde er din eneste valg for din seng? Tilføje nogle uventede zip til dit soveværelse med disse let gør det selv-forslag.

Installere illustrationer over sengen

Et enkelt stykke kunst installeret omkring 10 inches over toppen af din madras kan låne en luft af raffinement og pift i stedet for en ensformige hovedgærde. Kunsten kan være så bred som din madras eller smallere, men ikke bredere. Du kan få et galleri effekt ved eftertænksomt arrangere forskellige stykker af indrammet kunst eller fotografering over madras toppen. Gøre brunt papir skabeloner i din indrammet kunst ved at spore rammer konturer, så klip dem ud og tape dem over madrassen med malerens tape. Flytte skabelonerne rundt, indtil du er tilfreds med layoutet. Så blot bruge sikker negle og billede bøjler til at hænge dit galleri. Antikke malede reklameskilte, tilgængelig på antikviteter butikker, også gør great alternativer til gavle.

Tackboard som hovedgærde

Skolen levering butikker tilbyder kork opslagstavler i forskellige størrelser og bredder. Dette er et glimrende alternativ til børnenes værelser. Ikke alene kan dine børn har en masse sjov at arrangere deres egen kunst på skrå brædderne, men det kan også fungere som et sted at anbringe påmindelser, hjemmearbejde og interessante billeder de rive fra blade eller aviser.

Et stof vandfald effekt

Længder af stof pænt tacked til væggen med store dekorative nailheads kan tilføje en følelse af højde og drama over din seng. Når pænt plisseret nær det sted hvor væg og loft mødes, kan en lang længde af stof være et meget effektivt alternativ til en traditionel hovedgærde. Tilføj drama af asymmetrisk fejende stof mod én side af sengen.

Sylte det For nu

Minimalistisk åbne hylder installeret over en seng kan forvandle en blank mur til en interessant omdrejningspunkt. Når forsvarligt fastgjort til væggen, kan åbne hylder måling ca 2 1/2 inches lang med 10 inches dyb rumme en bred vifte af emner lige fra vaser og små fotografier til andre interessante og personlige genstande.

Related Articles