Jobbeskrivelse til en Digital Account Manager

Jobbeskrivelse til en Digital Account Manager

En digital account manager arbejder med den kreative afdeling af et selskab til at føre tilsyn med fremstilling af kunders opgaver med hensyn til online og digital marketing kampagner. Han/hun er mellemmand mellem kreative media Institut og skabere af digitalt. Han er også anklaget for pligt at fortolke kunders trusser. Den digitale kontoadministrator generelle rolle er at sikre, at projekter er færdig efter klient specifikation og at projekterne effektivt kan tjene den rolle, som de fremstilles.

Ansvar

Digital kontomanager er ansvarlig for stigende indtægter for organisationen fra de regnskaber han/hun administrerer. Han/hun sikrer, at alle kunder får kvalitet kundepleje. Han/hun håndterer alle aspekter af hans projekter fra forkalkulere omkostninger, forvalte budgetter, allokering af ressourcer og skrive rapporter for klienter og agenturet ledelsesteam. Den digitale kontoadministrator dyrker et godt samarbejde med andre afdelinger. Han/hun deltager business møder fra tid til anden. Han/hun koordinerer aktiviteter mellem animatorer, designere og kreative team. Han/hun arbejder tæt sammen med kunder og holder dem opdateret med situationsrapporter.

Uddannelse

A digital konto manager kræver en universitetsgrad helst medier relateret. Han/hun skal have uddannelse med en bias i retning af digitale medier. En Diplomuddannelse i 3D eller grafisk design er dog acceptabelt. Enhver yderligere ledelsesmæssige eller administrativ uddannelse vil være en fordel. Kandidater, der mangler faglige kvalifikationer eller uddannelse skal have bevis for erfaring i en travl digitale miljø og ledelsesmæssig plan.

Færdigheder, der kræves

En digital account manager kræver markedsføring og reklame færdigheder. Erfaring i CS2, CS3 og CS4 designet pakker er afgørende. Kendskab til animation er stærkt anbefales. Project management færdigheder er også afgørende for denne stilling. Forudgående erfaring med at arbejde i et travlt digitalt bureau er et plus. Han/hun skal også have grundlæggende information teknologi kompetencer.

Overvejelser

Jobbeskrivelse til en Digital Account Manager

En digital account manager er en holdspiller. Han/hun har en kreativ kant. Han/hun kommer op med grafisk forretningskoncepter. Han/hun har udholdenhed, da han/hun forventes at arbejde længe. En digital account manager har gode mundtlige og skriftlige færdigheder. Han har også god administrativ og koordination færdigheder. Han/hun er vidende om søgemaskineoptimering teknikker, web-udvikling og online markedsføring teknikker, mest helst affiliate marketing.

Indkomst

Gennemsnitslønnen for en digital account manager er £44 000 i juli 2010, efter blot ansat. Dette varierer med organisationen, uddannelsesniveau, erfaring og supplerende ydelser og godtgørelser. Dette kan også afhænge af placeringen af arbejdsgiveren og konti bliver forvaltet.

Related Articles