Hvordan man laver en magnetisk skum billedramme

Hvordan man laver en magnetisk skum billedramme

Gør en farverige magnetiske skum billedramme med blot et par enkle Crafte ting. Skum rammer er en stor håndværk projekt for børn i alle aldre. Gøre dem på Ungdom gruppemøder, camp craft-projekter eller bare til en regnvejrsdag craft derhjemme. Du vil fastklæbe foto direkte ind i denne ramme, så sørg for at alle har et foto for at bruge, før du begynder at håndværk projekt.

Instruktioner

1 foranstaltning dit fotografi til at bestemme størrelse stel du skal bruge. En 6 af 4 tommer foto har brug for en ramme på mindst en tomme større: 7 x 5 inches. Du kan også beskære billedet ned til en mindre størrelse.

2 beslutte om udformningen af din ramme--det behøver at være firkantede. Har børn eksperiment skære figurer på skrot papir først. Når de finde en form, de kan lide--har ovale, hjerte, firkantet eller fri form--dem lå skrot papir på photo for at sikre det er stor nok til helt dække billedet.

3 Brug figuren skrot papir fra trin 2 som en skabelon for figurerne skum. Placer figuren på ét stykke skum og spor med en markør. Brug saks til at klippe. Gentag for det andet stykke skum.

4 tag figuren skrot papir og tegne en streg omkring en tomme fra kanten. Dette vil være skabelonen for rammens hul. Du er velkommen til at skære en anden figur. Test den nye figur på toppen af billedet for at gøre sikker på, du kan se personen i billedet.

5 Placer figuren skrot papir på det andet ark af skum og spor med en markør. Fold skum i halve og skære en flænge i skummet. Brug dette som udgangspunkt til at skære rammen åben.

6 test en gang mere: Placer fotoet på opbakning skum og lag sekund (stel) på toppen af billedet. Kontroller, at alt vil passe. Trim foto, hvis det er nødvendigt.

7 lim på plads. Lim foto til første stykke af skum og derefter lim ramme oven på fotoet. Kun bruge prikker af lim til at undgå at gøre noget rod.

8 pynte rammen med markører. Brug kruseduller eller prikker. Skriv personens navn eller tilføje en besked.

9 skåret en strimmel af magnet for foto omkring en tomme kortere end bredden af rammen. Fjern mærkaten opbakning og Vedhæft til toppen af rammen på bagsiden.

Related Articles